Bir ve Birlik Olalım !

26 Ekim 2011

Yıllardır O sene Bu sene umutları ile hüzünle biten sezonlar yaşadık ! Her sezon başı yeni umutlar ile yeni heyecanlar ile...

Yıllardır O sene Bu sene umutları ile hüzünle biten sezonlar yaşadık !

Her sezon başı yeni umutlar ile yeni heyecanlar ile sezona başlarken sonuç  yine hüzünle bitiyor ve o burukluğu üzerimizden çok geç atıyoruz !

Bu sene geçmiş yıllara göre çok farklı olduğunu düşünüyoruz!

İlk defa taraftar grupları bu denli takımına sarılmış ve desteğini esirgemiyor ve organize biçimde ortak hareket ediyor !

İlk defa camiamız basını ile , taraftarı ile , yöneticisi ile bu senenin çok farklı olacağını düşünüyor.

Son yıllara bakıldığında ilk defa takımımız ilk 8 haftalık periyotta zirve mücadelesi veriyor !

Peki hiç sorun yok mu ? Tabii ki de var. Herkes sorunların çözülmesinde üstüne düşeni yaparsa ortada sorunda kalmaz. 

Takım içersindeki sorunlardan sayın hocamız , kulüple ilgili değerli yönetimimiz , tribünle ilgili derneklerimiz taraftar gruplarımız , basın ile ilgili cemiyetlerimiz sorumlu ve herkes kendi çerçevesinde Bolusporumuz için bu sorunların halledilmesinde yardımcı olursa zaten ortada bir sorun olmaz.

Oyun kurgusunu eleştirebiliriz, takım kadrosunu eleştirebiliriz , oyuncumuzu eleştirebiliriz , yönetimi eleştirebiliriz ancak unutmayalım ki bir ve birlik içersinde destek verdikten sonra Türk futboluna adını yazdırmış kırmızı beyazlılar bu hedefe ulaşacaktır.

Bu ligin nasıl bir pis lig olduğunu ve her takımın her takımı yenebileceğini kimsenin kimseden üstün olmadığını hepimiz görüyoruz.

Bugüne kadar yapmış olduğumuz hatalarında farkındayız ! Bu hatalardan ders çıkartmamızın zamanı geldi ve bu güne kadar görülmemiş bir desteği vermeniz zamanı geldi.

Eskiye dönmek ve  şu şöyle oldu , bu böyle oldu demenin hiç bir anlamı yok. Artık bu zorlu süreçte daha fazla destek  vermek ve kök söktüren  Boluspor ruhunu sahaya yansıtmak için BİR OLALIM BİRLİK OLALIM.

Hafta sonu evimizde oynayacağımız ve ligin zirvesini etkileyecek belki alınacak bir galibiyetle çok şeyin değişebileceği Kayseri Erciyesspor müsabakasında bu hislerimizi duygularımızı sahada mücadele edecek 11 aslan oyuncumuza göstermenin zamanı geldi ve geçiyor.

Bu tribünleri doldurmanın zamanı geldi ! 
Rakip takıma baskı kurmanın ve bu stadyumdan öyle kolay çıkılmayacağının hissettirmenin zamanı geldi.

Haydi Bolu Kalk Ayağa !

Saygılarımızla
Bolusporluyuz.com

 

 

1793 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Özgür Doğanay
    27 Ekim 2011 • 09:52
    Önce trübünlerde tek trübün olabilmeyi başaramamışız.Trübünde tezavhurat yaparken bir taraf LAY derken öbür taraf LOY diyor tek trübün olmayı başarmak lazım baskı ancak ve ancak böyle gelir çekirdekçilerden hayır yok bağıran taraftar tek trübünde olmalı

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.22014403343201