Bıraktıkları Yerden Devam

18 Eylül 2011

Türkiye liglerinden en etkin çocuk tribünü olan ve bugüne kadar Boluspor'a verdikleri destekler ile adından ülkemizde sık sık söz ettiren...

Türkiye liglerinden en etkin çocuk tribünü olan ve bugüne kadar Boluspor'a verdikleri destekler ile adından ülkemizde sık sık söz ettiren 1965 Çocuk Tribünü kaldığı yerden devam ediyor.

 

Son günlerde spor'da şiddet yasası sık sık ülkemizi meşkul ederken bizim gençlerimiz ülkemize örnek olmaya devam ediyor. 2011-2012 sezonuna Sakaryaspor ile merhaba diyen evlatlarımız bugün kendilerinden beklenen performansın üstünde bir şov yaptılar. 1965 Çocuk tribünü sorumlusu Murat Yorulmaz önderliğinde 90 dakika boyunca destekleyen ve takımımızı moral veren çocuk tribünü son dakika gelen gol ile mutluluktan havaya uçtular. Futbolcu ağabeyleride son dakika golü sonrası onların yanına giderek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Layiç Kardeşler Tribünde

 

Boluspor'un kaleci antrenörü Fevzi Layiç in kardeşleri Sakaryaspor maçına gelip karşılaşmayı izlediler. Zorlu maç için tribündeki yerlerini alıp heycan la maçı izleyen Muammer Layiç,İsmail,Layiç. Alınan galibiyet sonrası sevinirlerken kardeşimizin Bolu da olmasından dolayı maçlarını izliyoruz bugün çok farklı bir karşılaşma oldu. İlk yarıda iyi oynadılar ikinci yarıda şansız bir gol kalelerinde gördüler şans onların yanındaydı. Burada  maçı almak önemli bundan sonra ki maçlarda da bu galibiyet serisini Boluspor dan bekliyoruz yolları açık olsun mesajını da verdiler.

 

 

Tribünden İzlediler

 

 

Kadro  şişkinliğinden dolayı Teknik direktör Cihat Arslan kadroya alacağı oyuncuları belirlemek için bir hayli zorlanırken maçlarda kadroya giremeyen oyuncularımızda maçları tribünden takip ediyorlar. Sakaryaspor kadrosuna giremeyen Orhan Ak,Erman Ergin,Burak Öğür,Emrah kol maçı Vip tribününden  izlerlerken arkadaşlarının aldıkları  galibiyet sonrası tebrik etmesini de bildiler.

 

 

Maç Öncesi Yeni Uygulama 

 

Maçların başlamasıyla heyecan tekrar yerini alırken Bolu Atatürk stadında da maç öncesi yenilikler göze çarptı. Maça giren her taraftara kadroların bulunduğu bir broşür verilirken taraftarlarda takımları hakkında  son durumları bu broşürden öğrendiler. Yeni uygulama ilgi görürken ilimizin tanınmış simalarından Boluspor taraftarı Zihni Öztürk ise Broşürü bir süre incelemesi de dikkatlerimizden kaçmadı.

 

Özersin'ler Maçtaydı

 

Boluspor yönetim kurulu üyesi Kadri Özersin ile Babası  eski Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Üyesi İsmail Özersin maçı izleyenler arasındaydı. Yıllarca TFF'de görev yapan İsmail Özersin Boluspor'u yakından takip ederken Boluspor'un iyi bir kadro kurduğunu söylerken Boluspor yeni sezonda başarılar diledi.

 

 

Derin Bir Nefes Aldılar

 

Karşılaşmada 87 dakikada beraberlik golünden sonra bir hayli üzülen yöneticilerimiz Veysel Cihan golüyle normale döndüler taraftarı önünde ilk maçı kazanmak isteyen Boluspor da yöneticilerde takımlarına güvenirlerken son dakikada gelen gol sonrası Erdal Gören,Seçkin Kavarna,Nadi Okur,Aydın Oskay ve Adnan Pulatlı dünya varmış son dakika adeta yıkıldık ama maç 90 dakika unutmamak lazım dediler.

 

 

Maçın Adamı  Fatih

 

Kim ne derse desin bu maçın adamı Fatih Gül. Herkes onu eleştiriyor herkes ona bağırıyor zaman zaman da Cihat Hoca bu adamı neden oynatıyor diye yargılanıyor. Boluspor sahasında Sakaryaspor ile karşılaşırken ilk 45 dakikada adeta sahada basmadık yer bırakmıyor.  Fatih topu ayağına aldığı anlarda Sakaryaspor karşısında  olumlu işler yaparken bir çok pozisyonda olumlu işler yaptı.

 

Maça İlgi Azdı

 

Karşılaşmanın televizyondan verilmesi sonucu Boluspor Sakaryaspor karşılaşmasına ilgi azdı. Boluspor taraftar dernekleri Bolulu Yarenler ,1965 Boluspor Taraftarlar Derneği , Boluspor Taraftarlar Derneği ve taraftar grubumuz Cadde 14 her zaman olduğu gibi üstlerine düşen görevi yerine getirerek 90 dakika destek verdi. Maraton tribün köşelerinde boşluklar bulunurken kale arkasında taraftar sayısının azlığı gözlerden kaçmadı.

 

 

Tatangalar'ın İlgisi Vardı

 

Komşu ilimiz Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar maça ilgi gösterdi. Kurallar gereği 450 bilet ayrılırken kendilerine ayrılan bölümü doldurdular. Karşılaşma boyunca takımlarına destek veren Tatangalar maçın sonunda attıkları gol ile moral bulurken Veysel Cihan'ın son dakika golü ile yıkıldılar.

 

 

 

Bolusporluyuz.com

 

 

3881 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • DURSUN NAM
    19 Eylül 2011 • 10:37
    CİHAT HOCA YOLUN AÇIK OLSUN.
  • DURSUN NAM
    19 Eylül 2011 • 10:43
    FATİH GÜL MAÇIN ADMI*?????*YOK BE SEN HİÇ FUTBOLDA ANLAMIYORSUN.BÜTÜN TOLARI GERİYE OYNUYORHİÇ İLERİ FİTESİ YOK HERHALDE.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.28240203857422