BİRAZ SEVECEK

22 Mart 2017

Barcelona dahi olsan top seni sevecek sevmediği zaman sabaha kadar oynasan o top o çizgiyi geçmez. Tam da böyle bir...

Barcelona dahi olsan top seni sevecek sevmediği zaman sabaha kadar oynasan o top o çizgiyi geçmez. Tam da böyle bir oyundu bu hafta. Geçtiğimiz hafta Eskişehir’le oynayan Giresun oynadığı oyunla ve Rydell’in kart cezalısı olmasıyla bizi karamsarlığa sokmuştu ki futboldaki en önemli faktörlerden biri olan “Şans”ı hatırlayana kadar..Bu hafta Eskişehir maçındaki Giresunspor’dan eser yoktu. Bu bir yana şansımızın oldukça yanımızda olduğu bir maçtı ki Giresun’un kendi kalesine gol atmasıyla, defansın hatasından ve duran toptan bulduğumuz gollerle bunu net bir şekilde gördük. Futboldaki “Top seni severse her şey olur.” Tabiri bu maç için söylenmiş gibiydi.

Maça gelecek olursak performanslarıyla göz dolduran oyuncularımız Melih, Furkan, Guido, Santos, Yusuf, Jansen, Musa Sinan. Sezon başından beri 2 Maçta ilk 11 de oynamasına rağmen Melih kalede duruşuyla Erdi’den daha fazla güven verdi.

Genç ve tecrübesiz olmasına rağmen Melih'in ona verilen bu şansı iyi değerlendirdiğini düşünüyoruz. Erdi ise Soner varken de yedek Melih varken de.. belki artık kendisine hemen çeki düzen vermesi lazım diye düşünüyoruz.

 Ayrıca 2.yarı attığımız golden sonra Melih’in kulübeye gelerek Erdi’ yle sevinci aralarındaki rekabetin tatlı bir rekabet olduğunu gösteren güzel bir görüntüydü. Yaşadığı sakatlık dolayısıyla forma şansını Ramazan'a bırakan Renato bu hafta Ramazan'ın kart cezalısı olmasıyla forma şansı buldu ve Ramazan'ı aratmadı bu da Renato’nun forma şansı bulamamasına rağmen kenarda oturmayı kabullenmediğini forma için savaştığını gösterir.

Ayrıca hiç şüphesiz Ramazan yokken maç daha sakin ve hakeme itirazsız geçiyor. Denizli maçında istenen oyunu çokta gösteremeyen Yusuf bu hafta oyuna en çok katkı sağlayan oyuncularımızdandı bu güzel oyununu golle de taçlandırdı. Yusuf gol orucunu oldukça uzun bir süre sonra bozsa da Yusuf hala geçen yılki göz dolduran performanslı Yusuf değil!

Hakan Arslan son 4 haftadır ilk haftalarına nazaran iyi oynuyor ama maalesef sakatlanıp oyundan alındı ona geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Eskişehir maçında Fatih’in penaltı yaptırması ve kart görmesi sonucu Fatih sahadan alındı. Sahadan alınmasına sinirlenen Fatih sahadan ayrıldıktan sonra yedek kulübesi önünde tepki olarak su şişesini fırlattı ve bunu Fuat hoca gördü. Fuat hocaya gösterdiği bu tepkiden dolayı da Fatih'in geçen haftaki Denizli maçının 18 kişilik kadrosuna alınmaması gözlerden kaçmadı bu hafta ise 18 girmekle yetindi. Fatih'in yokluğunda forma şansı bulan Furkan oynadığı oyunla ilk 11’i hakettiğini gösterdi.

Maç esnasında takımdakilerle çok iyi anlaşmasına rağmen 34 ve 36. Dakikada Jansen ile Guido'nun yaptığımız atakta anlaşmazlık yaşaması ve Goido'nun tepkisi seyircilerden kaçmadı. Furkan ve Musa Sinan'ın yaptığı asistle gol şansı bulan Santos skora büyük katkı sağladı. Özgür İleri’de sakatlıktan yeni çıkmasına inat süper ligden gelme tecrübesini bir kez daha gösterdi. Maç sonunda pek çok oyuncunun taraftara formasını vermesi, kulübenin arkasındaki seyirciyle Fuat hocanın selfie çekinmesi oldukça güzel ve bir o kadar da özlenen görüntülerdi. Bize bu güzel görüntülerle el ele kol kola aradaki 2 puanı kapatarak play-off yakışır.

1630 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054622888565063