Birer Etli Ekmek

23 Kasım 2011

Bank Asya 1.Lig 12. Hafta karşılaşmasında deplasman da ekibimiz Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşmada Boluspor Atacan, Hakan, Onur Bektaş...

Bank Asya 1.Lig 12. Hafta karşılaşmasında deplasman da ekibimiz Konyaspor ile karşı karşıya geldi.

Zorlu geçen karşılaşmada Boluspor Atacan, Hakan, Onur Bektaş , Caner, Ferhat, Fatih, Cemil, Onur Türk, Veli, Sercan, Ümit ile sahada yerini alırken karşılaşma ortada bir oyun ile geçti.

Karşılaşmadı ilk ciddi atak Konyaspor'dan gelirken 7. Dakikada sol açıktan gelişen atakta top az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın başlarında Konyaspor etkili olurken ilk serbest atışı kazanan ekip oldu. Boluspor ilk ciddi atağını 13. dakikada sol açıktan Onur Türk ile geliştirdiği atakta ceza sahasına atılan topa Ümit kafa ile vurdu az farkla top dışarı çıktı. Konyaspor atağında Onur Bektaş rakibine faul yapınca karşılaşmanın hakemi sarı kart gösterdi.  Boluspor adına ilk yarıda en net pozisyon olan ve belki de karşılaşmanın takımımız adına kaderi olan pozisyonda mutlak golü kaçırdık. Onur Türk açıktan kazandığı top ile caza sahasına kadar girdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Onur sert vuruşu kaleciden döndü. Orta alanda Ümit Tütünci bomboş beklerken Onur Bucaspor maçında olduğu gibi bir kez daha pas vermeyerek mutlak golden olduk. Boluspor bu atağı iyi değerlendiremezken Konyaspor atağında kazandığı pozisyonda Gökhan Emreciksin ile faul atışı kullandı. Gökhan arka direğe doğru yaptığı ortada boş kalan Selim topu ağlara göndererek ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası toparlanmaya çalışan Boluspor bulduğu atakları değerlendiremeyince ilk yarı bu skor ile sonuçlandı.

Karşılaşmada Boluspor ikinci yarıya hızlı başladı.  Orta alanda kazandığımız top sonrası gelişen atakta Ümit Tütünci ceza sahasına geldiğinde sağ açıkta bulunan Alp'i iyi görmesi ile topu alan Alp kaleci ile çaprazdan karşı karşıya kalarak şık bir vuruş ile topu ağlara gönderi. Bu gol ile Boluspor durumu eşitleyerek 1-1 yaptı.

Orta alanda kazandığımız topta Ümit ceza sahasına girerken Perez tarafından düşürüldü. Bu pozisyon sonrası orta hakem sarı kart gösterirken serbest atışı Caner kullandı. Caner direk kaleye şut çekerken top Konyaspor kalesinde kaldı.

Karşılaşmada Boluspor ikinci yarı daha etkili gözükürken ikinci yarı oyuna dahil ettiği oyuncular ile daha etkili olan taraf oldu. Dakika 65'de Alp orta alanda topu kazanarak Ferhat'a aktardı. Ferhat derinlemesine Caner'e topu aktarırken Caner'in vurduğu şut defansın kafasından döndü.

Karşılaşmanın sonlarına doğru Boluspor baskı kurmaya çalışırken derinlemesine atılan topta Ferhat Kiraz tek başına son adam olarak keleye gitti. Kalesinden çıkan Pawalec ceza çizgisi hemen önünde faul yapınca karşılaşmanın hakemi sarı kart gösterdi. Hakan Ceylan bu pozisyonda son adam olarak değerlendirmezken faul atışını Erman Ergin kullandı. Erman sert bir şekilde kaleye şut çekerken topu kaleci Pawalec güçlükle kornere attı. Son dakikalarda Boluspor girdiği her pozisyonda gol ararken Veysel Cihan'ın sert şutu kaleciden döndü. Pozisyonun devamında Ferhat Kiraz aynı sertlikle topa vurarak az farkla top auta çıktı. Orta hakem Hakan Ceylan +3 dk uzatma oynatırken Boluspor geliştirdiği pozisyonlardan yararlanamayınca deplasmandan bir kez daha berabere kalarak karşılaşma 1-1 sonuçlandı.

 

Taraftarımız Yalnız Bırakmadı

Boluspor ligin 12. Haftasından Konyaspor ile karşılaşırken bu karşılaşmada taraftarımız yalnız bırakmadı.

Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği yaptıkları organizasyonla takımızı yalnız bırakmazken dernek başkanı Sinan Akyol 'karşılaşmanın hafta içi olması sebebi ile fazla rağbet olmadı ancak yine de takımızı yalnız bırakmadık'dedi. Kendi imkanları ile Konya'ya giden taraftarlarımız kırmızı beyazlıları yalnız bırakmazken taraftarlarımız sayısı az olmasına rağmen 90 dakika boyunca susmadan takımımızı destekledi.

 

 

 

2369 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • salih rıza
    23 Kasım 2011 • 21:26
    cihat hocayla toplayacagımız puan 45 i gecmez beraberlik onun için yetiyo bizde 12-13 gibi tamamlarız bu ligi,buna kim dur dicek
  • dreamsoul84
    23 Kasım 2011 • 21:36
    yahu cıhat hoca bu fatıh qul denen adam ne ıs yapar..su adamı bırak kadroya almayı.bu adam 2.lıq takımlarında bıle top oynayamaz..shaya 10 kısı cıkıyoruz her hafta...alp caner ve velıden baska oynayan adam yok su takımda...
  • ZEKİ AYDOĞAN
    24 Kasım 2011 • 10:48
    foto olayını çok iyi yapıyorsunuz her maçta bilgilendiriyorsunuz teşekkürler...

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057566165924072