Biz Ali Beykoz' a Güveniyoruz

5 Haziran 2013

Boluspor'da yeni teknik direktör Ali Beykoz ekibi ile birlikte 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Boluspor tesislerinde gerçekleşen imza törenine yöneticiler tam kadro...

Boluspor'da yeni teknik direktör Ali Beykoz ekibi ile birlikte 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Boluspor tesislerinde gerçekleşen imza törenine yöneticiler tam kadro katılırken, Ali Beykoz ilk açıklamasında 'Ben inanıyorum ki herkesin mutlu olacağı bir Boluspor'u izleteceğiz' diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kongre sonrasında Mehmet İnceyan başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu transferde hareket geçti. İlk olarak teknik heyeti belirleyen yönetim Ali Beykoz ve ekibi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Teknik Direktör Ali Beykoz'a Hakkı Öztabağ, Abdullah Gerz ve ismi sonradan açıklanacak bir kondisyoner eşlik edecek. Kulüp menajerliğini ise eski futbolculardan Müfit İkizoğlu yapacak.

İmza töreninde başkan Mehmet İnceayan şunları söyledi. "Eski futbolcumuz, uzun yıllar Türk futbolunda değişik takımlarda görev yapan Ali Beykoz'u 2013-2014 sezonunda takımın başına getirdik. Biz Ali Beykoz'a inanıyor ve güveniyoruz. Güvendiğimiz içinde bu görevi kendisine tebliğ ettik. Bundan sonra başarı Ali Beykoz'un, başarı Boluspor'un. Tabiî ki bunda da en büyük başarı Boluspor yönetiminin olacaktır. Bu duygularla kendisini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Allah utandırmasın."

Yıllar sonra sahip çıkılmıştır

Teknik direktör Ali Beykoz imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu. "Öncelikle siz değerli basın mensuplarının ve çok değerli yönetici ağabeylerimizin huzurunda İslam âleminin bu mübarek günde Miraç Kandilini kutluyorum. Bu özel günde de bu görevi almaktan çok onur duydum. Yıllar sonra yaklaşık 11 sene önce başkanımdı ve hocalığını yapmıştım. İnanıp beni yönetim kuruluyla buraya getirdiği için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bolunun çocuğu olarak, Bolunun evlatlarına yıllar sonra bir şekilde sahip çıkılmıştır. Hiç kimsenin yüzünü burada kara çıkaracağımızı düşünmüyorum. Boluspor' u laik olan en iyi yere çıkaracağımıza inanıyorum. İnşallah zaman her şeyin aynası olacaktır. Bu onurlu görevi yapmaktan da büyük mutluluk duymaktayım."

2 Yıldır İzleme Komitesinde Çalıştım

Transfer çalışmalarımıza bugünden itibaren transfer komitesiyle birlikte başlayacağız. Her gelen hoca burada emek harcamıştır. Hiç kimse bindiği dalı kesmek istemez. Herkes başarılı olmak için mücadele etmiştir. Nihayetinde bizde buradayız. Teknik direktör olarak Boluspor' u laik olduğu en iyi yere taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ama transfer çalışmalarına gelince, takdir ederseniz ki bugün daha yeni anlaştık. Çalışmalarımızı yapmıştık. Yaklaşık 2 yıldır, daha çok izleme komitesinde birçok oyuncuyu izleme imkânı bulmuştum. Boluspor' a laik, başkanımızın daha önce ifade ettiği gibi Boluspor' a koşan, mücadele eden, heyecan veren oyunculardan kurulu herkesin taşın altına elini sokarak hareket edeceği bir oyuncu grubu sağlayacağız. Tabiî ki transfer şöyle böyle olacak diye bir şey yok. Hızlı hareket değil, yavaşta değil. Doğru mantıklı dengeleri kurarak hareket edeceğiz.

Alt Yapıdan Alacağım Oyuncular Var

Biz buralara çamurlu sahalardan geldik. Karaçayır'da 1975'lerde başlayan futbol hayatımız, bugün 38 senedir buralardaydı. Alt yapıdan alacağım oyuncular var. Alt yapıdaki oyuncularımızı o eski günlere taşımak.

Biz burada kurulacak kadronun en iyisini yapmayı düşünüyoruz. Eğer hedeflerin ve heyecanların bittiği yerde yaşam bitmiştir. Ben inanıyorum ki, herkesin mutlu olacağı bir Boluspor seyredecektir, halkımız taraftarımız. Şuan ki hedefimiz, küme düşmek gibi bir düşüncemiz yok. Boluspor'un en iyi yerde olacağını düşünüyorum.

Şöyle bir olay var, açıkça bir şey söylemek istiyorum. Bir insan, sahip çıktığı zaman her şeyine, değerlerine, takımına, oyuncusuna, bir Ankaragücü gerçeği var. 10 hafta daha olsaydı ligde kalacaklardı. Belli bir kadro kurulmuştu. Boluspor camiası yıllardır içerde de olsam, dışarı da, da olsam, içersinde olduğum son 2 yılda çok büyük bir camiadır. Her şeyin üstesinden gelecektir. Takımımızda en iyi yerde olacaktır. 

 

1827 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Naim Cura
    5 Haziran 2013 • 18:49
    İşiniz çok zor. Yardımcılarınız konusunda kuşkularım var.!!!! İnşallah başarılı olursunuz...

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.080615997314453