Biz Bitti Demeden Bitmez

21 Şubat 2016

Boluspor Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden olan İstanbulspor'u 68-67 yenerek uzun maratonda derin bir nefes aldı

Maça Hasan Seçkin - Olcay Özkundilli - Mehmet Şen - Erdem Güler - Erdinç Balto beşlisi ile başlayan ve İlk periyota hızlı bir giriş yapan ekibimiz Erdem – Olcay ve Mehmet'in 5 er sayılık katkıları ile etkili oldu. Hücum ve savunma anlamında çok iyi bir periyot geçiren ekibimiz mücadelenin ilk periyotunu 22-11 Önde tamamladı.

İkinci periyota ilk 5 oyuncumuzdan 3 farklı isimle çıkan ekibimiz oyunda zor anlar yaşadı hücumda çok etkili olamazken rakibin hücumlarını savunmakta da zorlandı. Periyot boyunca potasında 23 sayı gören ekibimiz sadece 5 sayı atabildi. Bu periyotun ilk 5 dakikasında sayı bulamayan ekibimiz periyot sonunda bulduğu sayılar ile farkın daha da açılmasını engelledi ve devreye 27-34 geride girdik.

Üçüncü Periyota daha hırslı başlayan Boluspor Belediyespor Hasan – Mehmet ve Olcay ile skor bularak önce farkı kapadı ve Erdinç ve Erdem'in de savunmadaki müthiş performansları ile tekrar maça ortak oldu ve 3. periyotu 47-46 önde tamamladı.

Son periyota da taraftarının da verdiği müthiş destek ile başlayan takımımız karşılıklı sayılar ile devam etti. Hakemlerin de karşılaşma boyunca vermiş olduğu hatalı kararlar ile takımımız faul problemine girdi ve Kağan ve Erdinç 5 faul ile oyun dışı kaldılar. Maçın son dakikasına girerken takımımız Mehmet'in attığı 3'lük ile 66-64 önde girdi. Savunmada yaşadığımız bir anlık hata ile rakibin 3 lüğüne engel olamadık ve son 21 saniye kala 66-67 geriye düştük son molamızı kullandık. Mola dönüşünde Mehmet'in yarı alanda aldığı topla başlayan son hücumumuz Hasan'ın olağanüstü atışı ile 68-67 oldu ve 5 saniye kala rakip İstanbulspor Son molasını aldı. Son hücumda taraftarın da itici gücü ile potayı rakibe göstermeyen dev adamlar müthiş mücadeleden 68-67 galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyet ile takımımız galibiyet sayısını 6 ' ya yükselterek 6. sıraya yükseldi.

Maçı; Hasan 10 Sayı 11 ribaund ile Double Double yaparken , Olcay 18 , Mehmet 18 , Erdem 9 , Erdinç 6 , Kağan 3 , Alper 2 ve Rahmi 2 sayı ile tamamladı.

Dev Adamlarımıza gelecek hafta oynayacakları 68 Aksaray Belediye ile oynayacağı maçta başarılar dileriz.

 

1569 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.42107605934143