“BİZ İYİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ”

15 Şubat 2017

Her hafta Salı günleri Köroğlu Televizyonu ekranlarında yayınlanan ‘Serbest Vuruş’ programının canlı yayın konuğu bu hafta Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkcı oldu. Çarıkcı, Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa’nın takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, “Hoca değiştirmek çözüm olsa, geçmişte yaşadık bunları. O konuda biz doğrunun yanındayız. Hocamızla görüşüyoruz. Hocayı gönderdin kimi alacaksın” ifadelerine yer verdi.

“HOCAMIZA GÜVENİYORUZ”

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Hoca konusunda 6–7 maçta hemen teknik direktörleri gönderiyorlar. Biz hocamızla iyi niyetle yola çıktık. Hocamız çok düzgün bir insan. Takımı çalıştırması, vizyonu baktığımız zaman sahadaki antrenman şekli hakikaten çok orjin bir hoca. Türkiye’deki futbolcular, teknik direktörle bazen onların dediklerini uygulayamıyor. Bu birazda zaman istiyor. Takımın Göztepe maçındaki mücadele bizi memnun etti. Ben maçı kaybettik diye üzüldüm ama Boluspor’un oynadığı oyundan gurur duydum. O takım şuanda çok daha kıymetli bir takım oldu. O takımdan, Boluspor daha kuvvetli bir takım oldu. Burada biraz zaman ihtiyaç var. Mersin maçının ikinci yarısı bunu gösterdi. Biz, bu anlamda takımımızın gidişatından dolayı çok endişeli değiliz. Hocamıza güveniyoruz. Hocamızla da bugünde görüşmeleri yaptık. Bu konuda hem teknik heyetimizi hem de futbolcu kardeşlerimizi bu haftaki maç öncesi motive ediyoruz. Hoca değiştirmek çözüm olsa, geçmişte yaşadık bunları. O konuda biz doğrunun yanındayız. Hocamızla görüşüyoruz. Hocayı gönderdin kimi alacaksın. Hep değişik olaylar. Boluspor, hocamızda burada bakar durumu değerlendirir. Çünkü çok doğru bir kişilik. Ona göre zaman her şeyin ilacı. Biz iyi düşünmek zorundayız. Öncelikli bu maçı almak için, her şeyi yapacağız. Bu anlamda biz Fuat hocayı destekliyoruz.”

“1–2 ŞANSIMIZIN DEVAM ETTİĞİNE İNANIYORUM”

Takımın ilk 2 ve ilk 6 şansının devam ettiğinin altını çizen Çapa sözlerini şöyle noktaladı: “Her takımın bir düşüş zamanı olur. Boluspor bu düşüşü yaşıyor. Ama ben şuna taraftarın inanmasını bekliyorum. Artık bu işin sonuna geldik. Birazda morale ihtiyaç var. Bu düşüşten dolayı da futbolcular demoralize oluyor. Eğer biz bunu atlatırsak, beklediğimiz o seri galibiyetleri alacağız. Taraftarımızdan özellikle ben bu hafta rica ediyorum. Bu takıma güvensinler. Eğer biz Ümraniye maçını inşallah alacağız. Boluspor’da o özlediğimiz Göztepe maçı gibi maçları Boluspor oynayacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Hala Necip Çarıkcı olarak, 1–2 şansımızın devam ettiğine inanıyorum. Olmazsa ilk 6 diyorum. O konuda da bizim kendi güvenimiz var. Yönetim kuruluyla da hem fikiriz. Tek istediğimiz bir morale ihtiyacımız var. Özellikle bu hafta bizim için kader haftası. Taraftarımızda, basınımızda yanımızda olsun.”

 

1665 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.26010489463806