Bizati Gitti ! Yeni Teknik Direktör Adayı Kim ?

21 Eylül 2015

PTT Birinci lig de aldığı başarısız sonuçların ardından Boluspor da Özcan Bizati’nin koltuğu sallanırken Pazar günü Bolu yerel gazetelerinden Bolugazetesi .com haberi doğruluğun da gündeme Bizati ile yollar ayrıldı bilgisi otururken, gelişmelerde bir hayli ilginç durumu aldı.

Neler Oldu !

Özcan Bizati’ye Boluspor yönetimi yolların ayrılması konusunda kendisine iletilir.  Kırmızı beyazlı yönetim ilk görüşmelerde Bizati ile yolları ayıramayınca Özcan Bizati aksam antrenmanına çıkar! Özcan Bizati ile Pazartesi gün içinde yollar kesinlikle ayırıyor. Lig de 5 haftada sadece 3 beraberlik 2 yenilgi alarak başarısız bir görüntü veren Boluspor da başarısız sonuçların ardından yönetime Bizati’ye güvenini kaybedince “hocam sizinle yolları ayıralım bu iş olmuyor” denir.

Bizaiti’nin  İşte Cevabı

Özcan Bizati Boluspor yönetimine şu cevabı verir. “Evet ortada alınan başarısızlık var bende bunu görüyorum düzeltmek için mücadele ediyorum. Benim bırakmam sorunları halletmez lig başlayalı 5 hafta oldu ben bugün bırakırsam benim açımdan kötü olur. Ben görevime devam etmek istiyorum” der.

Bu konuşmaların ardından sözlerine devam eden Özcan Bizati şöyle der. “Ben bırakınca bu sezon içinde iş bulamam. Benim mali vecibelerim ortada, bir takım anlaşmalar yaparsak bırakırım da” diyen Özcan Bizati Boluspor dan tazminat ister. Boluspor da aklı selin bir yönetici bire bir Bizati ile saatlerce konuşur takımın durumunu şehrin tepkisini bir kez daha Özcan Bizati’ye sakin bir şekilde anlatsada Bizati kararından ve alacağı konusunda geri adım atmaz. Sezon başında kendisine bir takım vecibelerin yerine getirildiğini ortak noktayı bulalım dense de sorun çözülmez.

Bizati Kesinlikle Gitti

Bolusporluyuz.com olarak gelişmeleri takip ettiğimize göre Özcan Bizati dönemi yönetimin kafasında kesinlikle bitti. “Bu saatten sonra biz bu hoca ile düzlüğe çıkamayız” diyen Yönetim Bizati’ye Pazartesi günü bir teklif daha yapılmasının ardından yollar kesin ayrılacak.  Bizati’nin mali vecibeleri yerine getirilecek.

Bizati’nin görevi bırakmasını söyleyen Boluspor yönetimi U21 Takımı Teknik sorumlusu Cüneyt Karakuş’a “Hazır ol Şanlıurfa maçına sen çıkacaksın” diye tebliğ ederken bir taraftan Hocam isimleri gündeme tek tek düşer. Şanlıurfa maçında alınacak başarılı veya başarısız sonuca göre Teknik Direktör için karar vermeye hazırlanan yönetim Cüneyt Karakuş’un alacağı sonucu beklemeye hazırlanıyor.  U21 teknik sorumlusu Cüneyt Karakuş daha önceki sezonlarda Necip Çarıkçı başkanlığında  2010 sezonunda son 5 haftada görev yapmıştı.

Hoca Adayları

“Bizati’nin görevden alındı” haberleri doğrultusunda bir çok isim gündeme getirilmeye başladı. Boluspor yönetimi sezon başından beri yaşadığı fikir ayrılıkları Bizati’nin ayrılması sonrasında da yaşayacağa benziyor. Yönetim içinde bulunan transfer komitesi sezona farklı farklı isimlerle görüşerek başlaması bu gün yaşanan kaosu ortaya çıkarırken bir kaosun yaşanması daha bekleniyor.

Dünden beri Boluspor’a Engin İpekyolu ,Ümit Davala, Hasan Şaş, Güvenç Kurtar, Fatih Akyel isimleri gelirken Kırmızı Beyazlı yönetim Cüneyt Karakuş’un alacağı sonucu bekleyeceğiz dese de yaşanan Teknik Direktör trafiğinde yönetim içindeki fikir ayrılıkları da devam ediyor.

Bolusporluyuz.com

Bizati Gitti !  Yeni Teknik Direktör Adayı Kim ?
Bizati Gitti !  Yeni Teknik Direktör Adayı Kim ?
Bizati Gitti !  Yeni Teknik Direktör Adayı Kim ?
Bizati Gitti !  Yeni Teknik Direktör Adayı Kim ?
Bizati Gitti !  Yeni Teknik Direktör Adayı Kim ?
Bizati Gitti !  Yeni Teknik Direktör Adayı Kim ?

3465 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06190013885498