Bize Her Yer BOLU (1-0)

16 Aralık 2012

Boluspor yıllardır beklediği gece maçına 1461 Trabzon maçı ile buluşurken taraftarının maç öncesi yaptığı şovlar ile gece maçına da merhaba dedi. Teknik...

Boluspor yıllardır beklediği gece maçına 1461 Trabzon maçı ile buluşurken taraftarının maç öncesi yaptığı şovlar ile gece maçına da merhaba dedi. Teknik direktör Oğuz Çetin'in takımın başına gelmesi ile aldığı puanlar ile çıkış yakalayan Boluspor 1461 Trabzon maçı ile çıkışını sürdürdü.

İlk gece maçında havanın soğuk olmasına rağmen taraftarlar ilgi gösterirken yaptıkları tezahüratlar ile takıma itici güç oldu.  Boluspor'da Oğuz Çetin ilk on birde Serdar Kulbilge, Hakan Arslan , Abdulaziz Solmaz , Cafercan Aksu , Ali Güzeldal , Djiehoua , Cemil Vatansever , Barbaros Barut , Savaş Yılmaz , Gençer  Cansev , Alp Ergin ile sahada yer aldı.

Teknik patron Çetin ilk onbir'de Ali Güzeldal ve Cafercan Aksu'ya aynı anda şans verirken ofansif bir kadro ile sahada yer aldı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında Boluspor kontrolü bir oyun sergilerken özellikle kanatlardan pozisyon bulmaya çalıştı. Orta alanda kazanılan toplar ile kontra atağa kalkan Boluspor'un ilk 20 dakika içinde en net pozisyonu Ali Güzel'dal'ın uzaktan çektiği şut oldu. 1461 atağında Cemil ikili mücadelede sakatlanırken oyundan çıkmak zorunda kaldı. Cemil'in yerine Volkan Koçaloğlu oyuna dahil oldu. İlk yarının sonlarına doğru Boluspor arka arkaya pozisyonlar bulurken ceza sahasına yapılan ortada Gencer'in kafa vuruşu direkten döndü. İlk yarıda gol olmayınca ilk ayrı 0-0 sona erdi.

İkinci ayrıda hızlı bir başlangıç yapan Boluspor önde basan bir oyun anlayışı ile pozisyonlar yakalarken kanatlardan sık sık pozisyon buldu. Karşılaşmanın 53. Dakikasında Ali Güzeldal'ın kullandığı korner atışı sonrası ceza sahası dışına akıllı bir pas çıkartan Güzeldal topu Cafercan ile buluşturdu. Cafercan bekletmeden ceza sahasına ortaladı. Topun gelişine şık bir vuruş yapan Djiehoua Boluspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası nefes alan Boluspor 1461 ataklarında orta alanda topları kazanırken kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı. Teknik direktör Oğuz Çetin Cafercan'ı çıkartarak Vedat'ı oyuna alması ile orta alanda topa daha çok hakim olan taraf oldu. Boluspor ikinci gol için arka arkaya pozisyon bulmaya çalışırken Vedat ile net iki pozisyondan yararlanamadı. Sağ açıktan Ali Güzeldal'ın uzunlamasına attığı pası iyi değerlendiren Vedat ceza sahasına girdiğin anda vurduğu sert şut defanstan döndü.  Teknik direktör Oğuz Çetin maçın sonlarına doğru Boluspor adına golü kaydeden Djiehoua oyun dışına alırken uzun zamandır forma şansı bulamayan Aydın Çetin'e şans verdi.  Abdulaziz maçın sonlarına doğru arka arkaya pozisyon bulurken her vurduğu top1461 defansı ve kaleci Fatih'den döndü.  Boluspor 1461 Trabzonspor maçını 1-0 alırken aldığı 3 puan ile çıkışını sürdürdü.

Maçtan önemli anlar

Dk01: Karşılaşmaya 1461 Trabzon başladı.
Dk8: 1461 orta alanda kazandığı topu hızlı bir şekilde kontra atağa çıkarken sağda bulunan Yusuf'a aktardı içeri gönderilen ortaya Mustafa sert vurdu kalecimiz Serdar iki hamlede topu kurtardı.
Dk14: Boluspor sol açıktan Abdulaziz ile pozisyon aradığı anda yerde kaldı . Orta hakem devam kararı verdi pozisyonun devamında Hakan Alp'e aktarı ve Alp'e yapılan faul sonrası Boluspor serbest atış kazandı. İçeri taktik bir atış yapılırken Ali Güzeldal'ın şutu defanstan döndü.
Dk20: 1461 atağında Gencer topa eli ile müdahale edince sarı kart gördü.
Dk22: 1461 atağında Cemil ikili mücadelede sakatlanırken oyundan çıkmak zorunda kaldı. Cemil'in yerine Volkan Koçaloğlu oyuna dahil oldu.
Dk33: Boluspor arka arkaya pozisyonlar bulurken ceza sahasına yapılan ortada Gencer'in kafa vuruşu direkten döndü.
Dk53: Ali Güzeldal'ın kullandığı korner atışı sonrası ceza sahası dışına akıllı bir pas çıakrtan Güzeldal topu Cafercan ile buluşturdu. Cafercan bekleytmeden ceza sahasıuna ortaladı. Topun gelişine şık bir vuruş yapan Djiehoua Boluspor'u 1-0 öne geçirdi.
Dk65: Boluspor 'da Cafercan oyun dışına alınırken yerine orta alana Vedat dahil oldu.
Dk70: Kadir Keleş'in ortasında Abdullah sert vururken Serdar Kulbilge mükemmel bir kurtarış ile golü önledi.
Dk90: Boluspor Abdulaziz ile son dakikalar arka arkaya gol kaçırırken her vurduğu top kaleciden döndü.

 


2100 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057076930999756