“BİZE YAKIŞANDA BUYDU”

16 Aralık 2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 16’ıncı haftasında kendi sahasında Eskişehirspor’u 3–0 mağlup etti. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ve...

Boluspor, TFF 1’inci ligin 16’ıncı haftasında kendi sahasında Eskişehirspor’u 3–0 mağlup etti. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ve Eskişehirspor teknik direktörü Yücel İldiz açıklamalarda bulundu.

Güzel bir oyunun ardından kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “Güzel bir oyun, güzel bir sonuç. Bize yakışanda buydu. 7 maç 5 galibiyet gerçekten etkileyici bence” dedi.

Karafırtınalar sözlerine şöyle devam etti: “Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Güzel bir gündü. Güzel bir oyun, güzel bir sonuç. Bize yakışanda buydu. 7 maç 5 galibiyet gerçekten etkileyici bence. Bu süreçte 2 tane gol yemişiz. Kupayla birlikte 16 gol atmışız. Önemli bir şey. Tek üzüldüğümüz şey. Bu güzel futbolu seyircilerin izleyememesi. Az seyirci geliyor. Biraz daha coşkulu olduğu zaman çok farklı oynayabilir oyuncu arkadaşlarım. Ben keyif alıyorum. Onlarda gelip izlerlerse keyif alacaklardır. Bu başarı inşallah devam eder. Mücadeleden, istek ve arzudan dolayı oyuncularımı kutluyorum.”

“KAYBETMEYİ HAK ETTİK”

Eskişehirspor teknik direktörü Yücel İldiz ise, kaybetmeyi hak ettiklerini söyleyerek şunları dile getirdi: “Haftalardan bu yana süre gelen iyi mücadelemiz sonrasında deplasmanlarda da iyi oynuyorduk. Bugünkü mücadelenin de iyi olacağını düşündüm. İlk 45 dakikası dengede geçen bir karşılaşma ama çok istediğimiz oyunu ortaya koyamadığımızı söylemek istiyorum. İkinci yarıda golü yedikten sonra biraz oyundan düştük. Ve açıkçası deplasmanda oynayıp, kendi istediğiniz oyunu oynayamazsanız zaman zaman mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Bugün bir türlü son haftalardaki Eskişehirspor’u sahaya yansıtamadık. Bu da bize pahalıya patladı. Kaybetmeyi hak ettik. Rakibimizi kutluyorum.”

1510 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05216908454895