Bizim Kadar Kötümser Değiller

30 Kasım 2016

Altınordu galibiyeti Bandırma maçı öncesi 3 puanı kazanırken Furkan Şeker’in sakatlığı, yanında Andre Santos, ve Özgür İleri’ yi de kaybetmiştik.

Bandırmaspor takımı hoca değişikliği ve ligin zor deplasmanı olan Göztepe maçından puanla dönmesi Bandırmaspor’un moral ve motivasyonunu ise en yukarılara çekmişti.

Öncelikle en başa dönelim. Takımımız 3 senelik ağır hasarlı olarak 2015-2016 sezonu hem yönetimsel olarak hem borç olarak dipte bitirmişti.

Elde kalan 3-4 oyuncu kasa boş bir kulüp başarısız sezondaki eleştirilerin azlığını görürken sezon başı düşük maliyetli kaliteli ama derinliği olmayan kadrodan beklenen neydi.

Borçların azaltılması,doğru bir kadro ile önce istikrar,belki ilk 6 derken Bolusporumuz 12 hafta itibariyle 23 puanla 2 sıra da,1sıradaki Malatya istikrarı seçerek kadrosunu bozmadan 3-4 takviye ile, Altınordu FK sistem takımı,Göztepe,Eskişehir,Sivas,G Antep,A Demir,Balıkesir,para saçıyor,dünya puanları kaybediyor puanlar siliniyor ama bizim kadar kötümser değiller.

Başarıyı küçümsememek,yigitin hakkını yiğide vermek lazım.Bizler bu takıma gelen yönetimleri hocaları ve yaptıklarını yapmadıklarını unutmamamız lazım kişiye göre.

Boluspor’lu olmamız ,doğru dürüst yönetilen,şehrimizin parasını seyircimizi süslü cümlelerle boş hayallerle değil gerçeklerle adım adım başarıya götürecek yönetime ve hocalara destek vermemiz lazım.

Maça Gelirsek   

Takımımız her zamanki oyununu oynamaya çalışsa da Santos,Özgür,yokluğuna Jansen’nin erken sakatlığı  2 bölgede oyunu yönlendiremediğimiz maçın başında sıkıntı yaşayacağımız gösterdi.

Emre Kılınç’a yakın sert markaj ve Emre nin bu sertliğe boyun eğmesi Andre Santos’un yokluğunda ön bölgede topu tutmamamız sıkıntının diğer nedenleriydi. Gol bölgesinde Popeon’nun  markajdan kurtulmak için orta sahaya gelmesi Murat’ın sıkışan oyunda kendini ifade edememesi yediğimiz ilk golde uzun oyuncuya kısa oyuncu markajında kalemizde golü gördük. Yusuf’un ilk topları alması hem savunma yapmak istemesinden erken oyundan düşmesi ile birlikte  Cumali’nin maç eksiğinden dolayı tedirgin oynaması orta sahayı kaybetmemiz nizami golümüzün verilmemesi rakibin sert futboluna karşılık vermememiz Maçı 1-0 kaybetmemizdeki sebeplerden diye biliriz.

Bolusporumuza Balıkesir Karşısında Başarılar 

3549 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066204071044922