Bizim Memleket Antalya !!!

4 Ocak 2012

Boluspor futbol takımı ligin ikinci yarısı için Anatalya Belek'te kampa girerken adeta evinde gibi ağırlanıyor.   Boluspor Kaya Riu Belek...

Boluspor futbol takımı ligin ikinci yarısı için Anatalya Belek'te kampa girerken adeta evinde gibi ağırlanıyor.

 

Boluspor Kaya Riu Belek otelde kamp yaparkende özellikle Bolulu aşçıların yoğun olduğu bölgede Boluspor sevdalıları takımımızı ve kafilemize pozitif güç oluyor.

 

Antalya Sueno Belek Golf Oteller Grubunun Satın alma Müdürü ve aynı zamanda Bolulu olan  Haşim Erdoğan bu akşam takımımıza bir yemek vererek kırımızı beyazlılar ile yakından ilgilendi.
Haşim Erdoğan tarafından verilen yemeğe Boluspor kulübü başkanı Necip ÇARIKCI yöneticilerimiz O.Fevzi Gürsoy,Hüseyin Kayalıoğlu,Aydın Oskay ve   ve eski as başkanlardan Boluspor'lu eski yöneticilerimizden Recep Aydoğanlı katıldı.

 

Antalya Sueno Belek Golf Otelleri Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen ise başkan Necip Çarıkçı'ya geceye katıldıkalrı için teşekkür etti. Haşim Erdoğan gibi Kurtuluş Gülşen'de Boluspor ile yakından ilgilendi.  

 

Neçip Çarıkçı'dan Teşekkür

 

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı Antalya Sueno Belek Golf Otelinin verdiği akşam yemeğinde kısa bir konuşma yaparken Sueno Belek Golf Otelleri Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen , Sueno Belek Golf Oteller Grubunun Satın alma Müdürü Haşim Erdoğan ve otel çalışanlarına yemekten dolayı teşekkür etti. Çarıkçı konuşmasında " Az önce bir arkadaşımız her sene bu otele yemeğe geliyoruz ama hiç kalmadık dedi. Doğru söylüyor sağolsunlar bizi her sene sevgili dostlarımız davet ediyor ve bizde geliyoruz. Şampiyon olalım sezon sonunda burada ailelerimiz ile tatil yapacağız. Ben Boluspor kulübü başkanı olarak söz veriyorum.

 

Haşim Erdoğan "Büyük Keyif Alıyorum"

 

Sueno Belek Golf Oteller Grubunun Satın alma Müdürü Haşim Erdoğan kısa bir değerlendirme yaaprken " Ben büyük keyf alıyorum. Biz gönülden Bolusporluyuz ve Boluspor hangi ligde olursa olsun daima destekçisiyiz. İnşallah başkanımızın dediği gibi sezon sonu hedefe ulaşırız." dedi

 

Kurtuluş Gülşen " Onur Duyuyoruz"

 

Sueno Belek Golf Otelleri Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen'de kısa bir konuşma yaparken şunalrı dile getirdi. Kurtuluş " Türk futbol tarihinin önemli bir kulübüne ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. İnşallah her sene burada kutlama yapmak nasip olur özelliklede şampiyon olarak bir kutlama yapmak nasip olur"dedi.

 

 

 


 


3110 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060875177383423