Bolçi İçin Rakip Fark Etmiyor 7-1

30 Mayıs 2012

Yoluna dolu dizgin devam eden Bolçi takımı Anahtarcı Emin takımına şok bir yenilgi tattırdı. Karşılaşma öncesi skoru merakla beklene maçın...

Yoluna dolu dizgin devam eden Bolçi takımı Anahtarcı Emin takımına şok bir yenilgi tattırdı. Karşılaşma öncesi skoru merakla beklene maçın sonunda Bolçi farka gitmeyi başarırken Anahtarcı Emin takımındaki düşüş devam ediyor.

Turnuvaya her iki takımda flaş transferlerle kadrolarını güçlendirdiler. Anahtarcı Emin kurduğu kadro ile şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilirken son iki maçtaki yenilgi ile ikinci turu zora sokmuş gibi göründü.

Bolçi takımı ile Anahtarcı Emin takımı kontrollü bir oyun ile maça başlarken maçın başlarında hemen golü de bulan takım Bolçi oldu. Orhan vuruşu filelerle buluşunca Bolçi maçta 1-0 öne geçti.

Öne geçmenin avantajı ile ikinci gol için rakip kaleye yüklen Bolçi ikinci golü de bulmak da zorlanmadı. Sağ kanattan gelişen atak da orta arka kaleye doğru yapıldı  topun gelişine yarım vole ile  sert vuran İlkay takımı adına maçı 2-0 getiren oyuncu oldu.

İlk yarı Bolçi üstünlüğü ile sonuçlanırken ikinci yarıya anahtarcı emin istekli çıktı rakip kalede gol aramak için uğraşsa da maça iyi başlayan Bolçi takımı oyuncuları Orhan ile maçı 3-0 getirdi.

Karşılaşmanın diğer bölümlerinde skoru bulan Bolçi rahatlasa da anahtarcı emin takımı maçı bırakmadı ve bir penaltı kazandı atışı Ahanatracı takımında İsmail kullanırken Bolçi kalecisi Yakup  sol köşeyi kapatarak atışı kurtardı.

Gol için rakip kaleye yüklenen Anahtarcı Emin beklediği gole de Feridun la kavuştu. 3-1

Kalesinde golü gören Bolçi maçı bırakmayıp arka arkaya Sacit, İlkay , Orhan ve son olarak ta İsmail Öztürk ile bir gol bularak karşılaşmayı 7-1 kazanarak farklı bir galibiyet aldı.

Bolçi takımının maçını izleye Erdal Gören ile gelen  Hasan Aksoy takımında bulunan oyuncu arkadaşlarını tek tek galibiyet den dolayı tebrik etti. Daha sonra Bolçi takımıyla bir hatıra fotoğrafı çektirerek 'diğer maçlarda da sizlerden galibiyetler bekliyorum' dedi.

 

 

2625 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046771049499512