Bolu Amatör Kümede 3.haftanın Ardından

18 Kasım 2014

Karaçayır Amatör kümenin başlaması ile birlikte bir birinden heyecanlı maçlar sahne alırken izleyenlerde heyecanlı maçlar izledi. 3. Haftada geride kalmasına rağmen şampiyonluk için bir çok isim adından söz ettireceğe benziyor.

Bolu 1. Amatör Küme 3.haftanın ardından heyecan giderek artıyor.  Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarda çok sayıda taraftar karşılaşmayı izlerken zaman zamanda oynanan maçlarda ortamın gerildiği göründü. 11 takımın mücadele ettiği ligde A Grubunda mücadele eden Mengen Belediyespor haftayı bay geçerken, A Grubunda oynana diğer iki maçta ise deplasman takımları kazandı. B Grubunda oynanan 3 karşılaşmada ise 1 beraberlik çıkarken, burada da ev sahipleri kazanan taraf oldu. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Geredespor Bolu da Özel İdare  Köroğluspor’a yenilmesinin şokunu yaşarken  Özel  İdare Köroğluspor ise bu galibiyetle dikkatleri üzerine çekti ve Bolu da bu hafta en çok konuşulan takım oldu.

SANDALLARSPOR-YUMRUKAYASPOR: 4-1

Haftanın açılış maçında karşı karşıya gelen Sandallarspor ile Yumrukayaspor maçında 5 gol vardı. Maça oldukça istekli ve arzulu başlayan Sandallarspor rakibine karşı sahada basmadık yer bırakmazken, aradığı golü de 15.dakikada buldu ve 1-0 öne geçti. Attıkları golün moraliyle rakibini kendi sahasına hapse etmeye çalışan Sandallarspor karşılaşmada ikinci golü 28.dakika buldu ve farkı 2’ye çıkarttı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası bu skorla bitecek diye beklenirken, Yumrukayaspor kontra ataktan bulduğu golle skoru 2-1’e getirdi ve bu golde ilk yarının skorunu tayin etti. 

İkinci yarıda her iki takımda maça kontrollü başladı. Rakibine önde basarak pozisyon vermek istemeyen Yumrukayaspor oyuncuları rakibi karşısında fazla direnemeyince 60.dakika kalesinde üçüncü golü gördü ve skor 3-1’e geldi. Oldukça keyifli ve zevkli geçen mücadelenin 83.dakikasında Sandallarspor rakibi Yumrukayaspor karşısında bir gol daha bularak skoru 4-1’e getirdi. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Sandallarspor 90 dakika sonunda sahadan 4-1 galip ayrıldı ve ilk 3 puanını aldı.

BOLU BELEDİYESPOR-KARACASUSPOR: 0-2

A Grubunda mücadele eden Karacasuspor ligin 3.haftasında karşı karşıya geldiği Bolu Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek 3 haftanın ardından 3 puanla tanıştı. Ligin ilk haftasını bay geçen ve geçtiğimiz hafta oynadığı maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan Karacasuspor haftalar sonra 2 gol birden atarak 3 puanın sahibi oldu. Maça istekli ve arzulu başlayan Karacasuspor rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtarak sağlı sollu ataklarla Bolu Belediyespor kalesinde gol aradı ve istediği golü 33.dakika da buldu. 33’üncü dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçen Karacasuspor ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamlayarak soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında Bolu Belediyespor beraberlik golü için Karacasuspor kalesine yüklenmeye başladı. Skoru denge getirmek için Karacasuspor kalesinde girdiği pozisyonlarla gol arayan Bolu Belediyespor aradığı golü bir türlü bulamayınca Karacasuspor kontra ataktan bulduğu golle farkı 2’ye çıkarttı. Rakibi karşısında 2-0 önde bulunan Karacasuspor ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 haftanın ardından puanla tanıştı ve puanını 4’e çıkarttı.

AŞAĞISOKU GENÇLİKSPOR-GÖYNÜK İDMANYURDU: 0-2

Geçtiğimiz haftayı BAY geçen Aşağısoku Gençlikspor ligin 3.haftasında sahasında konuk ettiği Göynük İdmanyurdu’na 2-0 mağlup oldu. Ligden şuana kadar oynadığı 2 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrılan Aşağısoku Gençlikspor 3 puan parolasıyla çıktığı Göynük İdmanyurdu maçından da boynu bükük ayrıldı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, Göynük İdmanyurdu maçın henüz 10.dakikasında oyunun kontrolünü eline geçirerek rakibi Aşağısoku Gençlikspor kalesinde arka arkaya gol pozisyonlarına girdi. Maçın 25.dakika aradığı golü bulan Göynük İdmanyurdu rakibi karşısında 1-0 öne geçti ve bu golde ilk 45 dakikanın skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik golü için Göynük İdmanyurdu kalesine yüklenmeye çalışan Aşağısoku Gençlikspor girdiği pozisyonları bir türlü değerlendirmeyince maçın 66.dakikasında Göynük İdmanyurdu’nun organize atağında kalesinde ikinci golü gördü ve Göynük İdmanyurdu bu golle skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başa gol sesi çıkmayınca 90 dakika sonunda sahadan Göynük İdmanyurdu 2-0 galip ayrıldı. Aşağısoku Gençlikspor ise 3 puan hasretine bu haftada son veremezken, ümitlerini önümüzdeki haftalara bıraktı.  

Bolu Amatör Kümede 3.haftanın Ardından
Bolu Amatör Kümede 3.haftanın Ardından
Bolu Amatör Kümede 3.haftanın Ardından
Bolu Amatör Kümede 3.haftanın Ardından
Bolu Amatör Kümede 3.haftanın Ardından
Bolu Amatör Kümede 3.haftanın Ardından

2236 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.091989040374756