BOLU AMATÖRÜNDE BİR İLK "KIBRISCIKSPOR 6 TEKNİK ADAMA EMANET"

4 Ağustos 2014

Mudurnuspor’u Play-Off baraj maçında 4-1 yenerek Bolu’yu 2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeye hazırlanan Kıbrıscıkspor teknik heyet sorununu çözdü. Yeni sezonda iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Kıbrıscıkspor, 6 teknik adama imza attırarak adeta gövde gösterisi yaptı. Amatör takımları arasında geçtiğimiz sezonun en iyi takımı olan Kıbrıscıkspor, bu sezona da iddialı başlayarak rakiplerine gözdağı verdi.

Kırmızı Mavili takım, geçtiğimiz sezonun en iyi teknik adamları arasında gösterilen Mustafa Esmer ile Genel Koordinatör olarak anlaştı. Kıbrıscıkspor ayrıca, Rasim Yılmazdemir ve Turgut Arslan’a Kıbrıscıkspor BAL takımını emanet ederken, Turgut Arslan, BAL takımı antrenörlüğü yanında U19 takımını çalıştıracak. Mesut Güneç U16 ve U17 takımını, Mustafa Bayri U14 ve U15 takımını çalıştıracak. Ahmet Kurt ise, kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

HER SENE BOLUSPOR’A 6-7 TANE ÇOCUK VERİYORUZ

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Kıbrıscıkspor futbol şube sorumlusu Durmuş Bahşi şunları söyledi: “ Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’ine yükseldik. Bundan önceki yıllarda 1 veya 2 hoca ile çalışıyorduk. Ama altyapıda güçlenebilmemiz için, altyapının düzgün bir şekilde çalışabilmesi için daha çok hocaya ihtiyacımız vardı. Bu sene hem Bölgesel Amatör Ligini rahatça götürebilmek hem de altyapıyı kesinlikle bırakmadan, eskisinden daha güçlü bir şekilde çalıştırabilmek adına yeni hocalarımızla anlaştık. Hocalarımıza imza töreni düzenledik. Hem bizlere hem de hocalarımıza hayırlı olsun. Mustafa Esmer hocam teknik koordinatör olarak çalışacak. BAL ligini Rasim hoca ve Turgut hoca birlikte götürecekler. Diğer arkadaşlarımızda altyapımızda çalışacaklar. Bu şekilde devam edeceğiz. İnşallah hayırlı olur. Bizden ziyade Tük sporuna hayırlı olur. Bizim amacımız sadece Kıbrıscık’ı bir yere götürmek değil, Kıbrıscıkspor sayesinde insanlara sporu sevdirmek ve onlara belli bir başarıya sürükleyebilmek. Zaten bunu her yıl yapmaya çalışıyoruz. Her sene Boluspor’a 6-7 tane çocuk veriyoruz. Bu yılda yine tane çocuğumuz Boluspor ile antrenmanlara çıkıyor. Bu oyuncularımızda Boluspor’da oynayacak seviyedeler. Bunların sayısını çoğaltmak istiyoruz. 3 çocuk değil, 13 çocuk vermek istiyoruz. Amacımız bu. Alt yapıyı güçlü tutmamızın en önemli nedenlerinden bir tanesi de bu. Bugüne kadar yapılmamış bir şey olan 6 tane hoca ile anlaştık. Hem bizlere hem de Bolu spor camiasına hayırlı uğurlu olsun.”

ÜST LİGLERE AMATÖR PATENTLİ OYUNCU ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Bahşi’nin ardından söz alan Kıbrıscıkspor takımı genel koordinatörü Mustafa Esmer şunları dile getirdi: “ Geçen sene 7-8 tane grupta kaleci antrenörümüz Aydın hocamla birlikte çalıştık. Bu sene BAL’a çıktıktan sonra şartlar bir anda değişti. BAL ligi ve alt yapılar çok önemli. BAL’da başlı başına bir ekip kurulması gerekiyor. Bu ekibi kurmak içinde yönetimimiz bana yetki verdi. Beni de antrenör arkadaşlarımız kırmadı. BAL liginde ve yerel liglerde yine aynı şekilde devam edeceğiz. Boluspor’a 4 tane oyuncu kazandırdık. Her sezon kazandırmaya devam ediyoruz. İnşallah arkadaşlarımla birlikte uyum içinde çalışacağız. BAL ligi ve yaş guruplarında iyi dereceler almaya çalışacağız. Derecelerde önce, antrenör arkadaşlarımızla konuştuğumuz tek var. Amatör takım patentli oyuncu çıkarabilir miyiz onun düşüncesi hakim. Önümüzdeki yıl onu başarmaya çalışacağız. Diğer yaş gruplarında da Boluspor’a mümkün olduğu kadar çok oyuncu gönderebilirsek ne mutlu bizlere.”

BOLU AMATÖRÜNDE BİR İLK "KIBRISCIKSPOR 6 TEKNİK ADAMA EMANET"
BOLU AMATÖRÜNDE BİR İLK "KIBRISCIKSPOR 6 TEKNİK ADAMA EMANET"

3149 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.084435939788818