BOLU ARTIK ARSLAN OLDU

11 Haziran 2011

Boluspor yeni sezon için teknik direktör Cihat Arslan'la 2+1 yıllık opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı.    Yeni sezonda görevi Cihat...

Boluspor yeni sezon için teknik direktör Cihat Arslan'la 2+1 yıllık opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı. 

 

Yeni sezonda görevi Cihat Arslan'a devreden Boluspor yönetim kurulu genç hoca ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz yıllarda Kasımpaşaspor, Kocalispor ve Eyüpspor da Teknik Direktörlük görevi yapan Cihat Arslan Boluspor da 3 yıl görev yapacak. İmza töreninde bir konuşma yapan başkan Necip Çarıkçı " Genç dinamik hedefleri olan bir hoca ile uzun vadeli çalışmayı düşünmüştük. Ben dahil transfer komitesinde oy çokluğu ile Cihat hoca ismi gündeme gelirken hocamızla hemen irtibata geçtik. Karşılıklı görüşmelerin ardından 3 yıllık bir anlaşma yaparak göreve getirdik" dedi.

 

Boluspor Teknik direktörü Cihat Arslan yaptığı konuşmada şunları ifade etti. "Öncelikle başkanıma ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Beni bu zor göreve layık gördükleri için çok büyük bir camiaya ya geldiğimin farkındayım. Gençliği ile dinamizmiyle küçük şehrin büyük takımı büyük efsanesi olma yolunda bir takım olduğu için Boluspor'a geldim. Ne kadar büyük takıma geldiğimizin göstergesi olarak bugünkü kalabalık da Boluspor'un ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Boluspor örneğinden yola çıkarsak Türk futboluna damga vurmuş genç oyuncuları Türk futboluna armağan etmiş bir misyon yüklenmiş bu misyonu alnının akıyla sonuna kadar götüre bilmiş bir camiaya geldik. Gelmiş olmanın mutluluğunu ve görev bilinciyle bu görevi kabul ettik. Sorumluluğumuz ağır ama bunun üstesinden gelebilecek , inşallah hem karekter anlamında hem dinamiklik anlamında donanım anlamında çok şeyler katabileceğimizi biliyoruz. Buradan öncelikle her insanın hata yapa bileceğini kabul ediyorum. Kendi adıma bizimde ufak tefek hatalarımız olacaktır. Karşılıklı sevgi saygı hoş görü çerçevesinde dialog çerçevesinde bütün herkese basın mensuplarına taraftar guruplarımıza futbolcu kardeşlerimize personelimize eşit mesafe de durarak bu işin hakkaniyetli şekilde üstesinden geleceğimize ekibim olarak ben şahsen inanıyorum. Ağır bir sorumluluk olduğunun da tekrar belirtmek isterim ama bu işin üstesinden gelip Boluspor layık olduğu özlenen mutlu belli bir yapısı olan temeli sağlamlaşan genç dinamik hedefleri olan bir takım oluşturma içindeyiz. Benimde bir takım hedeflerim var, Bende kendime bir yol haritası çizdim. Boluspor'unda bir hedefleri var bu doğrultuda bir birimiz tamamlayacaksak futbolcu kardeşlerimizin de buna en iyi hizmet etmesi için başkanımız ve yönetim kurulumuzla mutabakatına vardık. Herkes Boluspor'a layık olmak için elinden geleni yapacaktır' dedi.

 

BOLUSPOR'A YAKIŞACAK OYUNCULAR KADRODA OLACAK

 

Boluspor'a yakışacak oyuncuların kadroda olacağını söyleyen Arslan 'Bir hedef varsa bu formayı mücadele etme anlamında daha üst yerlere getirebilecek sadece süper lig olma anlamında değil hem duruş olarak hem de başarıya taşıyabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Bununla ilgilide başkanımız ve yönetim kurulumuzla bilgisiyle görüştüğümüz futbolcular var. Benim prensibim şudur net olarak da söyleyebilirim ortak akıl bütün akılların üstündedir. Tek adamlık devri bitmiştir. Herkesin ben aldım bitti dediği kararlarda ortak akıl ortak menfaat vardır. Cihat Arslan'nın menfaati değildir. Boluspor ortak karar, doğru adam bulduğumuz sürece bu kulübe hizmet eden oyuncuyu hep birlik de seçeceğiz tek başına alınan karar karar değildir. İstişare mekanizması işleyecektik' dedi.  

 

EYÜPSPOR'LA MANEVİ BAĞIM VARDI

 

Ayrıca Eyüpspor'la manevi bağının olduğunu ifade eden Arslan 'Eyüpspor ile bir sözleşmem yoktu. Taktir edersiniz ki biz futbolda geçici unsurlarız. Kulüpler kalıcı unsurlardır. Ben gittiğim yerlerde prensip olarak şunu kullanırım bir kulübe gidiyorsanız hizmet ediyorsanız tekrar o kulübün kapısından girdiğiniz an o güzellikle güler yüzle karşılanıyorsanız insanlar size o samimiyetle öpüp sarıla biliyorsa ayrılmalarda o şekilde olmalı. Ben Eyüpspor'da manevi bağım olduğu için basın mensuplarına yazılmamasını söyledim. Eyüpspor kulübü başkanının benden öğrenmesini istedim. Çünkü bir gönül bağım vardı, ilk benden duymaları gerekiyordu. Gerekli izni o nedenden dolayı aldık' dedi.  

 

 

 

 

Bolusporluyuz.com

 

 

1997 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • İbrahim AYDIN
    11 Haziran 2011 • 16:20
    Hocam hoşgeldin,sefalar getirdin.Hedef süper ligden hiç bir proğramınızı kaçırmadım.Hep seviyeli,doğruya doğru,eğriye eğri yorumlarınız vardı.Çok dikkatimi çeken adaletli yaklaşımınız.Allahım size güç,kudret nasip etsinki,BOLUSPORumuzun yüzü gülsün.
  • halit canbaz
    11 Haziran 2011 • 18:56
    NE YALAN SÖYLEYEYİM.levent eriştende serhatdanda demirbakandanda daha başarılı olmanı genç ve güler yüzlü sevgi dolu 1 insan olduğuna inandığım için istiyorum.bırak bolusporu?bolu memleketimiz?boluya bolusporada kastın olmadıkçada başarını isterim.
  • irfan temel
    12 Haziran 2011 • 19:42
    hocam boluspora gelmenizden çok memnun oldum ben sizi koru otelden tanıyorum adam gibi adam derler ya siz işte öyle birisiniz inşallah başarılı olursunuz tebrik etmek için cebinizden aradım ama ulaşamadım başarılar cihan hocam

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063601016998291