Bolu ASKF’de seçim heyecanı Metin güven tazeledi

14 Eylül 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Cemalettin Metin güven tazeledi. Bolu Amatör Spor...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Cemalettin Metin güven tazeledi.

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

Olağan Genel Kurula, Ülkü Ocakları Genel Sekreteri İlhan Durak, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Sedat Tok, amatör kulüp yetkilileri, hakemler katıldı. Necip Fazıl Kültür Merkezinde yapılan genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı.

Yönetim, denetim ve faaliyet raporları genel kurul delegelerince oylanarak ibra edildi. Faaliyet raporlarının ibrası sonrası yapılan seçimde mevcut başkan Cemalettin Metin genel kurul delegelerinden güvenoyu alarak oy birliği ile 2024-2027 yılları için yeniden başkan seçildi.

“Türkiye’de örnek federasyonlardan bir tanesiyiz”

Olağan seçimin ardından 3 yıl daha görev alacaklarını belirten Bolu ASKF Başkanı Metin; “Uzun yıllar bu camianın içinde çalıştık. Son 3 yılda yeni yönetim kurulumuzla berabere burada amatör spor ile ilgili iyi çalışmalar yaptık. Projelerimizi hayata geçirdik. Bu nedenle 2024 yılında olağan genel kurulumuzun zamanı geldi. Genel kurulda da tek aday olarak yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber tekrar seçildik. İlk seçildiğim dönemde de söylemiştim. Ben yapamayacağım şeylerin sözünü vermem. Ama Bolu’da amatör sporu elimizden geldiği kadar iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Türkiye’de örnek federasyonlardan bir tanesiyiz. Şuanda tesis, organizasyon bakımından parmakla gösterilecek illerden bir tanesiyiz. Bu nedenle ben bu çalışmalarda bana yardımcı olan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve amatör kulüplerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada var gücümüzle, elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başta Valimiz, Milletvekillerimiz, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Metin’in yönetim kurulu listesinde ise şu isimler yer aldı:

Ayhan Ceyhan, Hasan Aksay, Mitat Ay, Ayhan Tabak, İsmail Biçer, Bülent Tanesen, Erhan Yüceer, Selahattin Yılmaz.

Denetleme Kurulu

Fatih Özdemir, İlker Aktaş, Saadet Dişli.

Üst Kurul Delegeleri

Zekeriya Gökmen, Cemalettin Metin, Hasan Aksay, Ayhan Ceyhan, Mitat Ay.

Basın Kurulu

Fahri Gündüz, İlhan Özdemir, Erhan Beykoz.

417 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.040800809860229