Bolu Belediyespor Boluspor’dan 2 transfer daha!

20 Kasım 2014

Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce bir çok genç oyuncuyu kadrosuna katan Bolu Belediyespor Basketbol takımı Çorlu Belediyespor’dan 1991 doğumlu pivot mevkiinde oynayan Mert Kayalar ve 1.Lig tecrübesi bulunan 1983 doğumlu forvet pozisyonunda oynayan Olcay Özkundilli’yi kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz günlerde Boluspor Kulübü ile sponsorluk anlaşması yaparak Boluspor Basketbol takımını bünyesine katan Bolu Belediyespor, Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı antrenörü Volkan Bayır’ın raporu doğrultusunda eksik olan bölgelere transfer çalışmalarına başladı. Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı dün kadrosuna 2 oyunda daha kattı.

1 TRANSFER DAHA YAPABİLİRİZ

Bolu Belediyespor Basketbol Takımı Şube Başkanı Murat Semercioğlu dün düzenledikleri imza töreninde yaptığı açıklamada şunları ifade etti. Semercioğlu “Sizlerinde bilgi gibi geçtiğimiz günlerde Boluspor Basketbol Takımını, Bolu Belediyespor bünyesine kattık. Bünyemize kattıktan sonra hocamızla yaptığımız görüşmeler sonrası eksik olan bölgelerimiz için takımımıza ve bütçemize uygun oyuncularla görüşmeler yaptık. Yaptığımız görüşmeler sonrası Çorlu Belediyespor’dan 1991 doğumlu pivot mevkiinde oynayan Mert Kayalar ve 1.Lig tecrübesi bulunan 1983 doğumlu forvet pozisyonunda oynayan Olcay Özkundilli’yi bugün itibariyle kadromuza kattık. Oyuncularımızın takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde eğer bulabilirsek gard mevkiinde oynayan bir oyuncuyu daha transfer edeceğiz” diye konuştu.

HEDEFLERİ OLAN BİR CAMİAYA GELDİM

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımının yeni oyuncularından Olcay Özkundilli ise imza töreninde yaptığı konuşmada “Öncelikle Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımına geldiğim için mutluyum. Hedefleri olan bir camiaya geldim. Genç bir kadroya sahibiz. Bende tecrübelerimle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Banan inanları ve güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

BURAYA İSTEYEREK GELDİM

Çorlu Belediyespor’dan transfer edilen 1991 doğumlu genç isim Mert Kayalar ise “Buraya isteyerek geldim. Olcay ağabeyin dediği gibi genç bir kadromuz var. Daha önceden de tanığım ve takip ettiğim bir kulüptü. Bende takımıma elimden gelinin daha fazlasını yaparak katkı sağlamak istiyorum. İnşallah takım olarak iyi bir sezon geçirip, Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımını hedeflediği noktaya getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

3395 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.049295902252197