Bolu Belediyespor Öğrencilerle Buluştu

21 Ocak 2016

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımızın ve Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımımızın oyuncuları dün ve bugün ilimizde bulunan Bilim Kolejini ve Bolu Spor Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Söyleşi ve soru cevap şeklinde geçen ziyarette öğrencilerin sporcularımıza sordukları sorular zaman zaman gülümsemelere neden olurken, Voleybol Sporunun ve Basketbol Sporu’nun faydaları anlatıldı. Söyleşi sonrası sporcularımız öğrencilere sürpriz yaparak, küçük hediyeler takdim etti.

Kulübümüz dün ve bugün ilimizde bulunan Bilim Koleji ve Bolu Spor Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Bayan Voleybol Takımımız oyuncularından ve Basketbol Takımımız oyuncularından oluşan heyet, öğrencilerle söyleşi yaparak imza dağıttı. Dün Bilim Koleji öğrencilerini ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya gelen voleybolcularımız ve basketbolcularımız, öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap verdi. Öğrencilerin sporcularımıza sordukları sorular zaman zaman ise gülümsemelere neden oldu. Yaklaşık 1 saat süren söyleşinin ardından Basketbolcularımız öğrencilere basketbol topu ile şov yaparken, sporcularımıza alkışlarla destek verdiler. Okul ile Spor’un bir arada götürebileceklerini ifade eden hocalarımız ise her bir insanın Voleybol, Basketbol veya diğer tüm spor dallarından birini yapabileceklerine inandıklarını ifade ettiler. Daha sonra öğrenciler sporcularımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.

BİR ZİYARETTE BOLU SPOR LİSESİ’NE

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncularımız ve Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı oyuncularımız bugün ise ilimizin tek spor lisesi olan Bolu Spor Lisesi’ni ziyaret etti. Canip Baysal Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen söyleşiye oyuncularımızın yanı sıra Voleybol Takımımızın Baş Antrenörü İsmail Yengil ve Basketbol Takımı yardımcı antrenörümüz Senem Aydın katıldı. Yaklaşık 1 saat süren söyleşide Bolu Spor Lisesi öğrencilerine Voleybol ve Basketbol Sporunun önemi ve faydaları anlatıldı. Profesyonel olmanın faydalarına da değinen oyuncularımız öğrencilere bilgi ve birikimlerini anlattılar. Programın son bölümünde ise sporcularımız ve antrenörlerimiz öğrencilerin sorularını cevaplarken, söyleşi sonrası sporcularımız öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı.

 

 

 

 

1740 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066596984863281