BOLU ER GIDA SAHİBİ ERGÜN SÖBÜTAY’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR “ŞAMPİYONLUK HEDEFLERİMİZ VAR”

30 Aralık 2022

İlimizin genç ve başarılı iş insanlarından Bolu Er Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Söbütay özel...

İlimizin genç ve başarılı iş insanlarından Bolu Er Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Söbütay özel açıklamalarda bulundu.

İş hayatının yanı sıra spora ve sporculara büyük desteklerde bulunan Ergün Söbütay ile spora dair sohbet gerçekleştirdik. Bu sezon yeni kurulan 14 Alfa basketbol kulübünün başkanlığını da üstlenen Söbütay’ın takımı şampiyon olarak ismini bir üst lige yazdırma başarısı gösterdi.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Elimden gelen desteği veriyorum”

Bolu Er Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Söbütay, basketbol branşına özel ilgisinin olduğunu kaydederek; “Çok küçük yaşlarda basketbol oynadığım için basketbol tarafına özel bir ilgim var. Gençlere orada destek vermek tabii ki Bolu özelinde, basketbol anlamında daha da iyi işler yapılması anlamında elimden gelen desteği veriyorum. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Şampiyonluk hedeflerimiz var”

Söbütay, öznelerinin Bolu olduğunun altını çizerek; “Bizim öznemiz Bolu. Bolu’da yapılan bir sürü dalda yine herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Voleybol’da da elimizden geleni yapıyoruz. Salon sporları biraz daha bu aralar ön plana çıkıyor. O yüzden basketbolu da önce ikinci lig daha sonra üst liglere çıkarmak için elimizden geleni yapmayı planlıyorum” şeklinde konuştu.  

“Herkesin spora ve sporcuya destek vermesi gerektiğini düşünüyorum”

Bolulu iş insanlarına da çağrıda bulunan Söbütay; “İş insanlarına çocuklarımızı biraz daha spora yönlendirme Bolu’nun adını spor tarafından biraz daha ön plana çıkarmak için gerekli yardımları onların da yapmasını istiyorum. Gerekli arkadaşlardan destek alıyoruz. Bazılarından alamıyoruz. Herkesin spora ve sporcuya destek vermesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

“Savaş başkanımın yanında olacağız”

Boluspor’da mayıs ayında yapılan kongrede göreve geldiklerini aktıran genç iş adamı Söbütay sözlerini şöyle noktaladı: “Savaş başkanımla, mayıs ayında bir yola çıktık. İnşallah bu yolda da başarılı olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Savaş başkanımın yanında olacağız. Maddi-manevi ne gerekiyorsa Bolu için, Boluspor için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Allah’ın izniyle.”

1086 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04948902130127