Bolu F.Bahçeliler Derneği Etkinliklerine Devam Ediyor

21 Haziran 2012

Bolu F.Bahçeliler Derneği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında dün önemli bir organizasyona daha imza attı. Dernek temsilcileri Emniyet Müdürlüğü Engelli Okçuluk...

Bolu F.Bahçeliler Derneği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında dün önemli bir organizasyona daha imza attı. Dernek temsilcileri Emniyet Müdürlüğü Engelli Okçuluk Takımına forma töreni düzenledi.

 

Bolu Fenerbahçeliler Derneği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Derneklerden sorumlu Fenerbahçe As Başkanı Mithat İyigün, ve Dernekler sorumlusu Murat Boyraz'ın da katıldığı törende önemli bir organizasyona daha imza attı. Murat Canbaş Spor Salonu'nda gerçekleşen törende Dernek temsilcileri Emniyet Müdürlüğü Engelli Okçuluk Takımı'na forma töreni düzenledi. Bolu Fenerbahçeliler Derneği ve Emniyet Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen program da Engelli Okçuluk Takımı'na ve Mudurnu ve Göynük'ten gelen sporculara forma armağan edildi. Dernek yönetimince tören saat 15:30'da Murat Canbaş Jimnastik salonu'nda gerçekleşti.  Bu anlamlı törende Fenerbahçe Derneklerden Sorumlu Asbaşkanı Mithat Yenigün de yer aldı. Törende Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Hakim İsmet Kadir Bilgin, Dernekler Genel Başkanı Mustafa Yardımcı, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Suat Çelen, Fenerbahçe Bolu Şube Başkanı Selçuk Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri sporcular ve sporcu aileleri katıldı. Gerçekleşen törende Fenerbahçe Derneklerden Sorumlu As Başkanı Mithat Yenigün, bu yapılan organizasyonun ve Murat Canbaş Spor Salonu'nun kendisi açısından çok önemli olduğunu belirtti. 1989 Yılında Yenigün İnşaat olarak Murat Canbaş Spor Salonu'nu kendisinin yapmış olduğu belirtti. Bugün benim için anlamlı bir gün diye konuşan As Başkan Yenigün 'Burada yapılan organizasyon beni çok mutlu etti. 23 Yıl önce Valimiz Gökhan Aydıner, Saip Garipoğlu ile birlikte şirketimizden yapılması istenildi. Bu salonu inşa etmiş olduk. Buradan o zaman çocuk olan Suat Çelene'e şimdi bürokrasi'de başarılar diliyorum. Fenerbahçe olarak 15 bin giyim paketi dağıttık. Burada ki projede bizi çok memnun etti. Derneğimizi tebrik ediyorum. Onlara daha yükler biniyor, daha çok organizasyonlara imza atacaklarına inanıyorum' dedi. Fenerbahçeliler Bolu Şubesi Dernek Başkanı Selçuk Zorlu da bir konuşma yaparak, Derneğin projesini gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını, başarılı sporculara her zaman desteklerinin devam edeceğini belirtti. Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşların yaptığı konuşmaların ardından Polisgücü Engelli sporcularına ve Mudurnu ve Göynük'ten gelen genç sporculara Fenerbahçe Eşofmanı hediye edildi. Ayrıca Emniyet İl Müdürlüğü tarafından Antalya İlinde Okçuluk dalında 3.olan Engelli sporculara çeşitli spor malzemeleri hediye edildi. Gerçekleşen törenin ardından toplu fotoğraf çekildikten sonra tören sona erdi.

 

1771 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063011884689331