BOLU FENERBEHÇELİLER DERNEĞİNDEN BİR PROJE DAHA

30 Ekim 2013

MİNİK ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ANLATILDI Bolu Fenerbahçeliler Derneği sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Dernek yetkilileri, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı...

MİNİK ÖĞRENCİLERE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ANLATILDI

Bolu Fenerbahçeliler Derneği sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Dernek yetkilileri, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ortak düzenlediği aktivitede Köroğlu İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 40 öğrenci diş taramasından geçti. Ayrıca miniklere diş fırçası ve macunu verildi.

 Bolu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin tam kadro katıldığı aktivitede öğrencilere ilk olarak diş sağlığı ile ilgili çizgi film izlettirildi. Daha sonra gruplar halinde Diş Doktoru Abdulkadir Aydın tarafından diş taramaları yapılan öğrencilere diş fırçalama ve diş macunu kullanma teknikleri hakkında da bilgiler verildi.

SAĞLIK ALANINDA İLK DEFA BİR ETKİNLİK DÜZENLİYORUZ

Diş taramasından önce açıklamalarda bulunan Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu Bugün derneğimiz adına anlamlı ve önemli bir gün. Sağlık alanında ilk defa bir etkinlik düzenliyoruz. Biz diş taraması aktivitesini geçen sene yapmayı düşünüyorduk. Okulların kapanmasından dolayı gerçekleştirememiştik. Okulların açılmasıyla beraber gerçekleştiriyoruz. Köroğlu İlköğretim Okulu'ndan 40 öğrencimize diş taraması yaptıracağız. Ağız bakımı ile ilgili bilgiler verilecek ve çizgi film izlettireceğiz. Öğrencilerimize diş macunu ve fırçası dağıtımı gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde başta Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Baş Hekimi ve tüm hastane yönetimine, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Şube Müdürlerine ve Diş macunu ve diş fırçalarının temini olan Derneğimizin kurucu üyelerinden Şevket Çatladı'ya çok teşekkür ediyorum.

FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ

Bolu Fenerbahçeliler Derneği Sekreteri ve Doktor Hüseyin Erbay ise şunları aktardı: ' Amacımız burada küçük çocuklarımıza diş sağlığının önemini belirmektir. Bir farkındalık yaratmak istiyoruz. Sağlığın hijyenin ağızdan başladığını biliyoruz. Bunu da çocuklarımıza yayıp, onun karşılığında miniklerimize bir şeyler öğretebilirsek ne mutlu bizlere.

 

 

1508 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058403968811035