Bolu Kurtlar Vadisine Hazır

7 Ekim 2010

Deplasmanda oynanacak olan Karşıyaka karşılaşması için akşam Bolu Atatürk stadyumunda  Saat 19:30 da yapılan çalışmayla  hazırlıklarına devam etti .   Boluspor Kurtlar...

Deplasmanda oynanacak olan Karşıyaka karşılaşması için akşam Bolu Atatürk stadyumunda  Saat 19:30 da yapılan çalışmayla  hazırlıklarına devam etti .

 

Boluspor Kurtlar Vadisine hazırlanıyor. Hafta sonu zorlu Karşıyaka Boluspor karşılaşmasında ligin iki çok kaliteli takımının karşılaşacağı maçta kırmızı beyazlı ekibimiz karşılaşmaya motive olmaya çalışıyor. Adeta kurtlar vadisinin andıran maçta Boluspor puan kaybetmemek için maça motive olurken hazırlıklarını da puan ve puanlar üzerine yapıyor.

 

Atatürk stadyumunda taktik ağırlıklı  bir çalışma yapan ekibimizde tüm oyuncuların istekli arzulu oldukları göründü. Hatt yapmamak için sahada adeta basmadık yer bırakmayan Boluspor'lu oyuncular soğuk havaya rağmen performansları ile göz doldurdular hafta sonu İzmir de oynanacak olan Karşıyaka Boluspor karşılaşması adeta kurtlar sofrasını andırırken ekibimiz bu kurtlar sofrasından en iyi sonucu almak için maça motive olmaya çalışıyor

 

 

Eriş & Kılıç 1-1

 

Geçtiğimiz sezon Bank Asya birinci liginde iki defa karşılaşan Levent Eriş ile Kemal Kılıç gecen yıl bir birlerini birer defa yenmişlerdi. 2009-2010 sezonunda Giresun'da oynanan karşılaşmada Kemal Kılıç'lı  Adanaspor Giresunspor'u 0-1 yenerken Levent Eriş'li Giresunspor da deplasmanda rakibini yenmişti. Boluspor teknik direktörü  Levent Eriş bu defa Boluspor'un başında Kemal Kılıç'a rakip olurken karşılaşmanın da skoru merakla beklenmeye başlandı.

 

Fabiano Bereyi Taktı

 

Boluspor'un yıldız oyuncusu Fabiano Olivera  sıcak bir iklimin insanı olduğu için Bolu da üşümeye başladı. Soğukların başlamasının ardından antrenmanlarda ilk bereyi giyen oyuncu olurken objektifimize böyle yansıdı.

 

 

Antrenmanın Her Köşesinde

 

Levent Eriş her çalışmada olduğu gibi akşam yapılan antrenmanda da sahanın her yerine giderek çalışmalarda oyuncularının yanında oldu. Zorlu Karşıyaka karşılaşması için oyuncularına antrenman içinde zaman zaman verdiği direktiflerle maçın önemini ve rakibin eksik bölgelerini bire bir anlatırken Karşıyaka  maçında oyuncularından hata istemediğini sık sık ifade etti.

 

 

Bolu Kurtlar Vadisine Hazır
Bolu Kurtlar Vadisine Hazır
Bolu Kurtlar Vadisine Hazır

1582 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • samsun
    16 Ekim 2010 • 15:16
    Eyvallah kaliteli ekipler ama malum en büyük SAMSUNSPOR!!!İstanbul hegemonyasını yıkacağız,başka diye soranlara inat:SAMSUNSPOR!!!!!!!!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15699815750122