Bolu Spor Lisesi Açılıyor

5 Temmuz 2014

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan bildiri ile Spor Lisesi’ne yetenek sınavı ile öğrenci alınacağı açıklandı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan bildiri ile Spor Lisesi’ne yetenek sınavı ile öğrenci alınacağı açıklandı.

2014-2015 eğitim öğretim yılında Bolu’da hizmete açılacak olan spor lisesine yetenek sınavıyla 60 öğrenci alınacak.

Canip Baysal Anadolu Lisesi ek binasında eğitim-öğretime başlayacak olan Bolu Spor Lisesi’nde iki derslikte 30’ardan 60 öğrenci eğitim görecek.

01-11Temmuz 2014 tarihleri arasında doğrudan veya posta yolu ile okul müdürlüğüne yapılması gereken başvurular, postadaki gecikmeler nedeniyle zamanında ulaşmadığı takdirde değerlendirmeye alınmayacak. Sınava girecek öğrenci listeleri 14-18 Temmuz 2014 tarihleri arasında okulda ve okulun internet sayfasından (http://bolusporlisesi.meb.k12.tr)  ilan edilecek.

Öğrenci seçimine ilişkin yetenek sınavı 21-25Temmuz 2014 tarihleri arasında tek aşamalı olarak komisyon marifetiyle yapılacak. En Yüksek puandan aşağıya doğru yapılan sıralamaya göre bölümler bazında belirlenen kontenjan kadar asil ve yedek liste 25 Temmuz 2014 mesai bitiminde okulda ve okulun internet sayfasında ilan edilecek. Öğrenci Kesin Kayıtları 31 Temmuz-8 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak. Kesin kayıtlar sonucunda açık kontenjan bulunması durumunda yedek listeden puan sırasına göre açık kontenjan kadar kesin kayıt yaptırmaya hak kazananlar tespit edilerek 8 Ağustos 2014 okulda ve okulun internet

sayfasında ilan edilerek ayrıca öğrenci velilerine bildirilecek. Yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 8 -11 Ağustos 2014 Tarihleri arasında yapılacak

Açık kontenjan bulunması yedek listede yeteri sayıda öğrenci bulunmaması veya yedek liste olmaması halinde 11- 15  Ağustos 2014 tarihleri arasında Valilikçe belirlenen takvim çerçevesinde aynı usulle sınav yapılarak öğrenci alınacak.

4772 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.39246511459351