Bolu Uyuma !

30 Nisan 2014

PTT Birinci liginde son haftaya girilirken Gaziantep Belediyespor dan gelen haberde adeta şaşkınlık yarattı. Sahasın da son yılların en zor...

PTT Birinci liginde son haftaya girilirken Gaziantep Belediyespor dan gelen haberde adeta şaşkınlık yarattı. Sahasın da son yılların en zor maçlarından birini oynamaya hazırlanan Boluspor ligde kalmak için Denizlispor ile kıyasıya bir maç oynamaya hazırlanırken diğer taraftan da kümede kalma yolunda Boluspor’un puan kaybetmesini ve kendisinin 3 puan almasıyla birlikte kümede kalacak olan Fethiyespor’un rakibi,  Gaziantep Belediyespor’un sahasında oynayacağı son maç için genç oyunculardan kurulu bir kadro ile saha çıkılacağı söyleniyor.

Boluspor sahasında oynayacağı Denizlispor maçı için hazırlıklarına devam ederken kırmızı beyazlı ekibimiz galibiyet odaklandı. Lig de Fethiyespor karşısında aldığı yenilgi sonrası kümede kalma yolunda Fethiyespor’u ümitlendiren ekibimiz sonrası bir haberde Gaziantep Belediyespor dan geldi. Rakibimiz Denizlispor’un 2013-2014 sezonunun son maçına tam kadro gelerek şaibelere yer açmadan maçı oynayacaklarının ifadesinin ardından Gaziantep Belediyespor takımının da son maça genç bir kadro ile çıkacağı gelen haberler arasında yer aldı. Tavşanlı Linyitspor maçında aldığı 3 puanla ligde kalan  derin bir nefes alan Gaziantep Belediyespor yönetiminin ve teknik kadronun  Fethiyespor ile oynayacağı maç için genç bir kadro ile sahaya çıkacakları gelen haberler arasında yer alırken  kümede kalmak için Gaziantep deplasmanında 3 puana ihtiyacı olan Fethiyespor’un da rakibi Gaziantep Belediyespor karşısında fazla zorlanacağa benzemezken şimdiden hafta sonunda oynayacakları maça üç puan gözüyle baktıkları söyleniyor. Denizlispor’un da lige şaibe getirmeden sezonu bitirmeye çalışacaklarını yaptıkları ifadelerle açıklarlarken Gaziantep Belediyespor şimdiden hafta sonu oynayacağı Fethiyespor maçına genç bir kadro ile çıkacakları doğrultusunda tüm dikkatleri de üzerine çektikleri görünüyor.

3223 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062603950500488