“BOLU VE BOLUSPOR BİZİM BAŞ TACIMIZ”

11 Ocak 2017

Boluspor’un Antalya Belek kampı tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı beyazlılar, günde çift antrenman yaparak ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor’un kamp yaptığı Rui Kaya Palazzo Resort Otelin Spor ve Operasyon Müdürü Eşref Akın açıklamalarda bulundu.

“BU YIL ÇOK BAŞARILI DA İVME YAKALADILAR”

Rui Kaya Palazzo Resort Otelin Spor ve Operasyon Müdürü Eşref Akın, otelde konaklayan diğer takımlara göre Boluspor’a ilginin daha fazla olduğunu sözlerine ekleyerek şunları dile getirdi: “Diğer Öncelikle Antalyamıza hoş geldiniz. Belek bölgesi otellerimize. Biliyorsunuz Kaya grubunun birçok bölgede oteli var. Bunlardan bir tanesi de Bolu. Güzide şehirlerimizden bir tanesi. Orada da grubumuzun otelleri var, su fabrikası var. Bolu ve Boluspor tabii ki bizim baş tacımız. Son 7-8 yıldır kendilerini otellerimizde ağırlıyoruz. Bundan da çok memnunuz. Bu yıl çok Başarılı da ivme yakaladılar. İnşallah bunu sezon sonunda taçlandırıp, süper lige çıkarlar. Süper lige çıkmalarında bizim de küçükte olsa katkımız olursa çok çok mutlu olacağımızı bilmenizi isteriz.”

Belek bölgesindeki otellerin Antalya’nın göz bebeği olan Akın şöyle konuştu: “Öncelikle Antalya bölgesi ve gözbebeği Belek futbol kampları için en önemli destinasyonlardan bir tanesi şu an. Tüm yerli ve yabancı futbol takımları için hem hava şartları hem oteller burada sunulan hizmetler olsun takımlar için çok çok güzel bir hizmet anlayışımız var. Sadece Kaya grubu olarak, bunu sunmuyoruz. Rakiplerimizde olsa ülkemizin otelleri. Avrupalı olsun veya bağımsız devletlerin takımları olsun. Türkiyemize geldikleri zaman Belek bölgesini tercih ederlerse tabii ki oteller dolu olacak.”

“HERKES BURANIN GÜVENLİ BİR YER OLDUĞUNU BİLDİĞİ İÇİN BURAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR”

Ülkemizde yaşanan terör olaylarına da değinen Akın şunları dile getirdi: “Özellikle kış turizmine büyük katkısı olacağı biliniyor. Bunu sağlamak içinde tabii ki bazı şartlar gerekiyor. Özellikle güvenlik sorunu gibi. Ülkemizde şu an biraz güvenlik sorunu olduğu düşünülse de, Avrupa Ülkeleri tarafından, Antalya bölgesi olsun, ülkenin diğer bölgeleri de olsun, böyle bir güvenlik zafiyetimiz yoktur. Şuan özellikle bağımsız devletler topluluğundan bazı takımlar bölgemizde kamplar yapıyorlar. Türk takımları açısından otelimizde Kasımpaşa, Adanaspor, Boluspor takımlarını ağırlıyoruz. Kazakistan ve Azerbaycan takımları otellerimizde kamp yapıyor.  Herkes buranın güvenli bir yer olduğunu bildiği için buraya gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki dönemde Romanya’da S.Bükreş takımını ağırlayacağız. İnşallah önümüzdeki yılda da 2018 yılı Ocak ayı itibariyle Avrupa’nın köklü takımlarını takip etmeye devam edeceğiz.”

“BOLU YAZ KAMPLARI İÇİN, ANTALYA KIŞ KAMPLARI İÇİN ÇOK ÇOK İDEAL BÖLGELERDİR”

Kaya grubunun otelleri hakkında da bilgiler veren Spor ve Operasyon Müdürü Eşref Akın sözlerini şöyle tamamladı: “3 tane işletmemiz var. 4 tane standart ölçülerde FİFA standartlarında futbol sahalarımız bulunmaktadır. Bu bölgedeki sahalar, Bolu bölgesindeki sahalar gibi değildir. Zemini bakımından, çimi bakımından. Bolu kış şartlarının çetin geçtiği bir bölge. Bolu bölgesi yaz kampları için, Antalya bölgesi kış kampları için çok çok ideal bölgelerdir.”

 

 

2111 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063113927841187