BOLU'YA HOKEY SAHASI GELİYOR...

3 Nisan 2013

AİBÜ Hokey Takımı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı makamında ziyaret etti. AİBÜ Highway Outlet Hokey takımının Avrupa'da aldığı şampiyonluğun ardından,...

AİBÜ Hokey Takımı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı makamında ziyaret etti. AİBÜ Highway Outlet Hokey takımının Avrupa'da aldığı şampiyonluğun ardından, Türkiye'ye yapılacak olan üç hokey sahasından birinin takımın başarısı nedeni ile Bolu'ya yapılmasını düşündüklerini belirten Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 'Ülkemizin ilk hokey sahasının Bolu'ya yapılması konusunun bizzat takipçisi olacağım' dedi.

 

 

Portekiz'de düzenlenen Kadınlar Avrupa Salon Hokey Şampiyonası'nda namağlup şampiyon olan AİBÜ Highway Outlet hokey takımı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Federasyon Başkan Vekili Bayram Yüksel, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Yard. Doç. Dr. Yılmaz Uçan, Bolu Dağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur, Antrenör Yasin Yükseler ve sporcular yer aldı.

'Namağlup kupa getirdiler'

Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi hokey takımının elde ettiği başarının önemine değinerek, 'Sporcularımız ülkemize çok önemli bir başarıyı getirdi. 100 yıllık geçmişi olan Avrupa ülkelerinin dev kulüplerini dize getirmemiz, namağlup her takıma en az 6 puan fark atıp, hem en iyi oyuncu hem de gol krallığı ödüllerini alıp kupadan dönmek büyük bir başarı' diye konuştu.

Son yıllarda hokeyde elde edilen başarıları yakından takip ettiğini dile getiren Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 'Takım olarak elde etmiş olduğunuz bu başarı bizleri çok mutlu etti. Hokeyde Milli Takımlar seviyesinde elde etmiş olduğumuz başarıdan sonra, kulüp takımlarında yakalanan bu başarı çok önemli. İlerleyen yıllarda bu spor dalında daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Bu başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, ilerleyen yıllarda bu başarılarınızın devamını diliyorum' dedi.

 

Boluspor'da ayrılık

 

1630 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045897006988525