Bolu'da Beş Minare Beri Gel 3 Puan Beri Gel

10 Şubat 2014

Sabah 9’da işten çıktım 3 saat uykudan sonra dedik bu hafta şeytanın bacağını kıracağız kalk gidelim maça dedik kalktık geldik. PTT...

Sabah 9’da işten çıktım 3 saat uykudan sonra dedik bu hafta şeytanın bacağını kıracağız kalk gidelim maça dedik kalktık geldik.
PTT 1.lig çölünde haftalardır bir damla su bulabilmek umuduyla yani ha bu hafta gelecek ha haftaya diye diye ‘’3 puanı bekliyorduk “ Boluspor’da nitekim böyle bir oyunda vardı. Sahada çok arzulu bir futbol oynayan Boluspor vardı. Her yönüyle maçı istediler. Sağdan İsmail ve Adem sık sık  bindirme yaptılar çok iyi ataklar gelişti fakat gel gelelim futbolun meyvesi ‘GOL’ gol olmadan istediğin kadar bastır sağlı sollu kaleye git hiçbir anlam ifade etmez. GOL yoksa bir sayı kaç olursa olsun 0 ile çarpılınca hiçbir anlam ifade etmez. Maçı çok istedik taraftar olarak da destek verildi. Her şey yerli yerindeydi ama yerinde olmayan bir şey vardı ‘İskender’. İskender kalitesinde bir oyuncu 1 değil 2 değil o yakaladığımız pozisyonları nasıl harcadı anlayamadık resmen kahrolduk arkadaş  topu o minarelere vurdukça biz kahrolduk yak bir sigara, öfkeler ,küfürler sinirler gerildi. İskender Bolu’ya geldi geleli bir türlü eski İskender olamadı belki de kafası İSTANBUL’ da kalmıştır ama arkadaş bu sıradayken takımın şiddetle puana ihtiyacı varken o topları atacaksın kimseyi kahretmeye çileden çıkarmaya İskender’in de Besim hocanın da hakkı yok. Diğer oyuncu arkadaşların emeklerini heba ediliyor kul hakkı var kul hakkı!  Vallahi beyler ayıp oluyor çok ayıp oluyor. Sahadaki oyuncu arkadaşlar Alp, Abdülkadir ,Adem , İsmail , Emrah çok istekliydi canla başla oynadılar. Allah onlardan razı gelsin ama hepsi değil tabi ki  genç oyuncumuz Emre Kılınç ise pek ortada görülmedi. Yokları oynamaya devam ediyor eski Emre’den eser yok. Sonrada gel gelelim 82. Dakikada Cemil’in hatasıyla gelen gol iste bardağı taşıran son damla oldu. Bu ligin şakası yok alır götürür herkes bunun farkında olması gerekiyor. Yılların takımı Boluspor düşer giderse kim verecek bunun hesabını kim kalkabilir bu enkazın altından verilen emekler harcanan çabalar ne olacak o gün Bolu’da ne Besim Durmuş olur ne İskender Alın oyuncular değil takımlar küme düşer oyuncu gider başka bir takım bulur oynar umurunda bile olmaz ama bu şehrin halkı, taraftarı, esnafı, yöneticisi resmen kahrolur. Ligin sonu geliyor herkese bu işin ciddiyetini göstermek gerekiyor. Boluspor kimsenin kişisel kaprisini egosunu fantezilerini deneme yeri değildir ha denedin olmadı mı ? Bedelini sen ödersin arkadaş bu işin şakası ve esprisi geçti. 22 hafta 21 puan ne demek bu düşme potasında bir takım maç 0-0  sen tutuyorsun gole ihtiyacın var Emrah gibi Boluspor’un gole en yakın adamını alıyorsun bu ne yahu. Amaç ne kim giriyor ‘Dimitrov’ yaaa Dimitrov sene başından beri ne yapmış ki şimdi ne yapsın. Alıyor parasını yatıyor sahada volta atan Emre’yi görmüyor. Takım bir kişi eksik gol gerekiyor Emrah oyundan alınıyor. Emrah sahada oyundan alınacak son kişiydi bence.
Dimitrov kafa olarak bitmiş adam okeye dönüyor. Bitse de gitsek hesabında ve sonra futbolun kanunu atamaya atarlar. Balıkesir geliyor atıp gidiyor. İlk yarıda bir tek pozisyonu olan Balıkesir 6-7 tane net pozisyon vermiş ama Bolu’dan 3 puanı paşa paşa cebine koyup gidiyor. Olmaz olamaz arkadaş bu kadar basit mi 1 puan bile altın değerindeyken 3 puan birden gidiyor lig kaynayan kazan affı yok.

Peki şimdi ne olacak ‘’SEVEREK AYRILALIM’’ bu iş burada bitsin yoksa bu lig seni de bizi de yutar olan sana değil Bolusporluya olur. Sen eşyalarını alır gidersin İstanbul’a bu lige çıkmak için kaç senenin emeği harcanan paralar Bolunun parası Bolunun emeği kimse bu kadar lükse sahip değil. GÜLE GÜLE

1851 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071053981781006