Bolu’dan Beşiktaş geçti 1-3

8 Eylül 2012

Milli takım arası nedeniyle haftayı boş geçmeden değerlendiren Boluspor sahasında Beşiktaş’ı konuk ederek Göztepe Aş maçı öncesi prova yaptı.Boluspor Beşiktaş...

Milli takım arası nedeniyle haftayı boş geçmeden değerlendiren Boluspor sahasında Beşiktaş’ı konuk ederek Göztepe Aş maçı öncesi prova yaptı.

Boluspor Beşiktaş ile oynadığı maçta yenilmesine rağmen Göztepe Aş maçı öncesi oynadığı futbol umut verdi. Spor Toto liginin güçlü ekiplerinden  Beşiktaş  karşısında mücadele etmeye çalışan kırmızı beyazlı ekibimiz'de teknik direktör Serhat Güller iki lig maçında görev vermediği bazı oyunculara şans vererek maç eksikliklerini giderdi.
Boluspor sahada Serdar Defansta, Savaş, Cemil, Hakan ve Mahmut Boz, orta sahada Vedat, Emre Kılınç, Alp Ergin, Cafercan Aksu, ileride Aydın ve Kingsley on biri ile yer aldı.
Beşiktaş ise  Emre Metin, Escude, Ersan, Koray, Mehmet Akyüz, Muhammed Demirci, Hilbert, Erkan Kaş, Olcay, Batuhan, Ömer Faruk ile maça başladı.

Maçın hemen başlarında kontrollü bir oyun ortaya koymak isteyen Boluspor ayağa paslarla rakip kaleye gitmeye çalışsa da Beşiktaş 9 dakikada Batuhan Karadeniz’in golüne engel olamadı.Kalesinde golü gören Boluspor oyun disiplininden çıkmayıp sahada yapmak istediklerini yaparak göze hoş gelen bir oyun ortaya koymaya çalıştı.arka arkaya bulduğu pozisyonlardan kale önünde topu kaleye gönderemeyen Boluspor gol yollarında da şansızdı.Ekibimiz karşılaşmanın 27 dakikasında Olcay’ın golüne engel olamayınca durum 2-0 oldu.İlk yarı da Beşiktaş üstünlüğü ile sonuç alamadı.Beşiktaş ile yapılan hazırlık maçında ikinci yarıda da her iki takım futbol oynamak için tüm hünerlerini gösterirken Beşiktaş Olcay Şahan ile maçta 3 golünü buldu.Boluspor karşılaşmadaki golü de Abdulaziz’ in pası Gencer’e vermesiyle geldi.Gencer’in sert şutu  düzgün vuruşu  ağlara buluştu. Kırmızı Beyazlı ekibimiz son bölümlerde pozisyonlar bulsa başka gol olmayınca karşılaşma 1-3 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

 


1700 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065487146377563