BOLULU ANTRENÖRÜN BÜYÜK BAŞARISI Hedef Avrupa ve Dünya şampiyonluğu

9 Ekim 2015

Uzun yıllar ilimizde cimnastik dalında hem sporcu hem de antrenör olarak görev alan Suzan Yazıcı İstanbul’da kurduğu kulübüyle başarıdan başarıya koşuyor. Deneyimli antrenör çok küçük yaşlarda Bolu’da eğitimini aldığı cimnastik sporunda Türkiye’de rakip tanımıyor. Yazıcı, sporculuk hayatında göstermiş olduğu başarılarını şimdi minik öğrencilerine aşılıyor.

2013, 2014 ve 2015 yıllarında minik öğrencilerle başarıdan başarıya koşan Suzan Yazıcı,  başarısını sırrını açıkladı. İşte o açıklama;
 
‘’1981 Bolu doğumluyum. Annem ve babamın yoğun istek ve baskılarıyla cimnastik hayatıma Bolu’da başladım ve 11 sene Kamp Eğitim Merkezinde yatılı olarak bu branşı yaptım. Ardından akademik eğitimimi tamamlamak ve antrenörlük belgemi almak için Marmara Üniversitesi Antrenörlük Eğitimini bitirdim. 5 sene kadar Bolu’da gönüllü çalıştıktan sonra hedeflerimi gerçekleştirmek üzere İstanbul’a yerleşerek Cimnastik Federasyonun Kartal Spor Salonunda antrenörlük yapmaya başladım.
 
Aynı zamanda Türkiye Cimnastik Federasyonunun uluslararası hakemlerinden biriyim. İstanbul'da temel eğitim gruplarından seçtiğimiz sporcularla 2013 yılında İzmir'de düzenlenen ilk yarışmamıza katıldık ve minikler kategorisinde 33 kulüpten Türkiye 2. si olarak ilk başarıma imzamı atmış oldum. Ardından 2014 ve 2015 yıllarında yapılan minikler ve küçükler kategorisinde sporcularım Derin Tanrıyaşükür ve Naz Akdemir ile birlikte 1. olduk. Takım ve ferdi olarak rakiplerimize fark atıp Türkiye Şampiyonluğu'nu kaptırmadan emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.
 
Son yapılan 2015 yaş grupları yarışmalarında her iki sporcumda dereceye girerek milli takım sporculuğuna hak kazanarak Yunanistan'da ülkemizi temsil edip takım olarak şampiyonluğu ülkemize kazandırdılar.

HEDEF AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU 
 
Özet olarak; aldığımız başarılar tesadüf değil, çalışmanın, inanmanın, emeğin ve hedefle ilerlemenin sonucuydu. Tabiki hedeflerimiz bu kadarla sınırlı değil, Avrupa ve Dünya da ülkemize madalyalar kazandırarak en büyük hedefimiz olan olimpiyatlara Bolu’lu sporcumuz Göksu Üçtaş gibi giderek inşallah gurur verici sonuçlar almak. Bu yolda beni sabırla destekleyen Sayın velilerimize ve eşim Ahmet Yazıcı’ya ve bu mesleğe beni teşvik eden aileme sonsuz teşekkürler’’.

 

BOLULU ANTRENÖRÜN BÜYÜK BAŞARISI Hedef Avrupa ve Dünya şampiyonluğu
BOLULU ANTRENÖRÜN BÜYÜK BAŞARISI Hedef Avrupa ve Dünya şampiyonluğu

2821 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077022075653076