Bolulu hakemlerden görkemli açılış özel konuklar geceye renk kattı

4 Ekim 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şube Başkanlığı, 2024-2025 sezon açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Bolu’da...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şube Başkanlığı, 2024-2025 sezon açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Bolu’da bir otelde düzenlenen sezon açılışına; TFFHGD Genel Başkanı İlhan Erdem, Merkez Hakem Kurulu (MHK) 3. Bölge Sorumlusu İbrahim Çınar, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Ak Parti İl Başkan Vekili İlker Aktaş, TFFHGD Genel Başkan Vekili Ferdi Karadoruk, FIFA Hakemi Atilla Karaoğlan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin, Bolu Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Salih Aktaş, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Emrah Ünal, TFFHGD Sakarya Şube Başkanı Mustafa Aldemir, Boluspor Kulübü Antrenörleri, Amatör Takım Kulüp Başkanları ve Antrenörleri, Saha Komiserleri, Hakemler ve Gözlemciler katıldı.

“Terfilerde daha iyi yerlerde olmak için önce kendimiz çalışacağız”

Gecede ilk konuşmayı Bolu İl Hakem Kurulu Başkanı Arif Ergün yaptı. Ergün, hakem camiası olarak çok çalışacaklarını vurgulayarak; “Yıllardır bu işin içindeyiz. Birimiz dernek başkanı, diğerimiz il hakem kurulu başkanı. Bolu gibi küçük bir ilde iyi işler başarmak istiyoruz. ASKF başkanımız, Gençlik Spor İl Müdürümüz desteği sağlayan kişiler. Çok şanslı bir il olduğumuzu yine söyleyeyim. Merkez Hakem Kurulu üyemiz İbrahim Çınar, Bolu iline bakış açısıyla, bize desteğiyle her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. 2024-2025 sezonunda ise daha iyi yerlere gelmek için, hocamıza layık olmak için daha çok çalışacağız. Terfilerde daha iyi yerlerde olmak için önce kendimiz çalışacağız. Takdiri hocalarımıza bırakacağız” dedi.

“Bu görevlerde olmamı sağlayan tüm hocalarıma da ayrıca teşekkür ederim”

Ergün’ün ardından Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi Başkanı Batuhan Topçu söz aldı. Topçu, Bolu hakem camiası olarak ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini aktararak; “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizim gibi küçük şehirlerin gelirleri çok düşük seviyede. Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğimde de en genç üyesi olarak ta yer aldığımı belirtmek isterim. Bu görevlerde olmamı sağlayan tüm hocalarıma da ayrıca teşekkür ederim. İnşallah bende onların bana verdiği emeklerin karşılığını en iyi şekilde vermek isterim. Herkese çok teşekkür ederim. 2024-2024 futbol sezonunun tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Bolu’yu örnek illerden biri haline getirmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz”

Topçu’nun ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin söz aldı. Metin, Bolulu hakemlerin kendilerini hiçbir zaman mahçup etmediğini dile getirerek; “Öyle güzel bir ilde yaşıyoruz ki, belki de Türkiye’nin en güzel ilindeyiz. Bizde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak geçmiş dönemlerde belki sıkıntılar yaşadık ama son dönemlerde hem hakemlerimiz hem takımlarımız Bolu’yu örnek illerden biri haline getirmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bu çalışmanın içinde en önemli faktörlerden bir tanesi hakemlerimiz. Hakem kardeşlerimize bizde Amatör Spor Kulüpleri ve Gençlik Spor Müdürlüğümüzün katkılarıyla elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Hakem kardeşlerimiz bizleri hiçbir zaman mahcup etmediler. Amatör spora katkı vermek adına ellerinden gelen gayreti gösterdiler” ifadelerini kullandı.

“Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak hakemliğin zorluklarını biliyorum”

Metin’in ardından Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler söz aldı. Güler, yeni sezonun spor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Bu tarz akşamları ben hasretle bekliyorum. Yeni bir sezonun açılışında yine beraberiz. Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak hakemliğin zorluklarını biliyorum. Sizlerin özverili, gayretli çalışmalarını da biliyorum. Ülkemizde hakemlik konusunda çok büyük değişi ve dönüşüm var. Artık gençlere ciddi anlamda yer verilmekte. Hakemlerimizin her türlü yanlarında olduk olmaya da devam edeceğiz. Yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

“Biz büyük bir aileyiz”

Güler’in ardından bir konuşmada Merkez Hakem Kurulu 3. Bölge Sorumlusu İbrahim Çınar söz aldı. Çınar, büyük bir aile olduklarının altını çizerek; “Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin her ferdi çok kıymetli. Kulüpler, Gençlik Spor Bakanlığı, hakemler, antrenörler, başkanlar ve tabii ki bu paydaşların bir arada hedeflerine, umutlarına ulaşabilmeleri için eşit ve adil yönetim beklentilerini karşılayan kıymetli hakem kardeşlerim. Biz bu büyük aile içinde mükemmel bir iletişim ve iletişimle bütün sorunlarımızı çözebileceğimizi ve TFF çatısındaki tüm organizasyonların başarıyla ürüne dönüşebileceğini ve hepimizin huzur ve barış içinde bu güzel etkinlikleri yürütebileceğimize yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Hep birlikte omuz omuza vererek bu uzun yolu yürüyeceğiz”

Çınar’ın ardından gecede son konuşmayı TFFHGD Genel Başkanı İlhan Erdem yaptı. Erdem, fair-play-ruhunu her zaman ön planda tutmalarını gerektiğine işaret ederek; “Yeni sezonun başlamasıyla birlikte futbolun heyecanı ve coşkusu yeniden sahalara taşındı. Bu süreçte sporun birleştirici gücüne inanarak fair-play ruhunu her daim ön planda tutmalıyız. Bizler sahada görev yapan tüm hakem ve gözlemcilerimizin adalet ve tarafsızlık ilkesine sadık olarak camiamızın güzelliklerini en iyi şekilde yansıtacaklarına dair inancımız tamdır. Birlik ve beraberliğimizin artırılması için siz değerli şubelerimiz ile değerli il hakem kurullarımızın birlikte uyum içinde çalışmasını da çok önemsiyoruz. En aşağıdan en yukarıya hep birlikte tek vücut olarak hareket edersek camiamızın problemlerini daha iyi çözebilir, hakemlerimiz ve gözlemcilerimizin görev şartlarını çok iyi şartlara taşıyabiliriz. Hep birlikte omuz omuza vererek bu uzun yolu yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaları ardından TFFHGD Genel Başkanı İlhami Erdem’e, MHK 3. Bölge Sorumlusu İbrahim Çınar’a, FIFA Hakemi Atilla Karaoğlan’a ve çevre illerden gelen şube başkanlarına katkılarından dolayı teşekkür plaketleri verildi. Sezon açılış pastası, protokol üyeleri, hakemler ve gözlemcilerle birlikte kesilerek yeni sezona tatlı bir başlangıç yapıldı.

 

Bolulu hakemlerden görkemli açılış özel konuklar geceye renk kattı
Bolulu hakemlerden görkemli açılış özel konuklar geceye renk kattı
Bolulu hakemlerden görkemli açılış özel konuklar geceye renk kattı
Bolulu hakemlerden görkemli açılış özel konuklar geceye renk kattı
Bolulu hakemlerden görkemli açılış özel konuklar geceye renk kattı
Bolulu hakemlerden görkemli açılış özel konuklar geceye renk kattı
Bolulu hakemlerden görkemli açılış özel konuklar geceye renk kattı

66 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.033143043518066