Bolulu iş adamı Alemdar:“Her Şey Boluspor İçin”

27 Ağustos 2014

PTT 1’nci ligde ilk hafta, hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarla başlıyor. Boluspor ise ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılar, Antep’ten puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Pazar günü oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde Boluspor’a bir destekte Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar’dan geldi. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar’ın, kırmızı beyazlıların deplasmanda oynayacağı Gazianetep BBSK karşılaşmasının kafile başkanı olduğu dile getirildi. Zorlu karşılaşma öncesinde Bolulu iş adamı Abdullah Alemdar ile Boluspor üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

BOLUSPOR’A BİR JEST YAPMAK İSTEDİK

Boluspor’u hem maddi açıdan hem de manevi açıdan desteklediklerini dile getiren Alemdar sözlerine şöyle devam etti: “Sayın başkanımız yaklaşık olarak 3-4 hafta önce bizi ziyaret ettiler. Bizi çok onurlandıran Bir davranış oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler yakinen olmasa da uzaktan Boluspor’u takip ediyoruz. Çocukluğum, Boluspor stadında su satmakla, çekirdek satmakla Boluspor’un başarılarını, o dönemdeki bizim gençliğimizdeki başarıların bizzat yaşamış birisi olarak, Boluspor maçlarına gidebilmek adına 6-7 kilometrelik yolu 30-40 dakikada koşmuş birisi olmuşumdur. Çoğu zaman stada giremeyip, evlerin çatısına çıkıp maçları oradan takip ederdik. Okuldaki devamsızlıklarımızın çoğunu Perşembe günleri Nevzat Güzelırmak yönetimindeki Boluspor’un çift kale maçlarını izlemek adına yapmış birisi olarak bizde Boluspor’a bir jest yapmak istedik. İlk maçın, ilk deplasmanın kafile başkanlığını alalım istedik. Sayın başkan ve yönetim kurulu da bunu uygun gördüler. Kendilerine bu anlamda teşekkür ediyoruz. Bizimde çorba da biraz tuzumuz olsun. Yeni yönetime olan güvenimizi de, katkımızı da pekiştirmiş olalım istedik. Böyle bir girişimde bulunduk. Ben de Antep’e gitmek istiyorum. Bizzat orada bulunmak istiyorum. Allah bir yerden kaza bela bir sıkıntı vermez ise takımı bizzat desteklemek istiyorum.”

ŞU ANDA GÖNLÜMÜZ RAHAT

Boluspor’un bu sene beklenilenin aksine sessiz ve derinden gittiğinin altını çizen iş adamı Abdullah Alemdar şöyle konuştu: “Boluspor geçen senelerin aksine biraz sessiz ve derinden gitti. Benim takip ettiğim kadarıyla. Bu da aslında olması gerekendi. Çünkü çok fazla şaşalı, göze batan, çok fazla iddiaya gerek olmayan bir anlayışla yönetim, bu seneki politikasını geliştirdi. Genç bir yönetim var. Genç arkadaşlarımız var. Bunlarda çok zor bir zamanda, çok sıkıntılı bir dönemde elini taşın altına koyan bir yönetim. Bu anlamda başkanımla da yaptığım görüşmede, kendilerinin bende görüşlerini almış oldum. Ben şuna inanıyorum. Bu sezon Boluspor’un geçtiğimiz sezonki hatalarını yapmayıp, daha verimli, daha başarılı, daha istikrarlı olacağına inanıyorum. Biz, Boluspor’a elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Bu inancımızdan ötürü. Neticede biz buna inanmamış olsaydık, Boluspor’un ileriye gitmesi adına yapılan bu çalışmalara inanmamış olsaydık bu şekilde bir çalışmanın içine yine girerdik ama gönlümüz bu kadar rahat olmazdı. Şu anda gönlümüz daha rahat. Beklenilen aksine Boluspor’un bu sene başarılı olacağına inanıyorum. Böyle doğru işler yapıldığını, inşallah bunu da ilk maçta görmeye başlayacağımızı düşünüyorum.”

NEREDE YANLIŞ YAPIYORUZ? SORMAMIZ LAZIM

İş adamlarının Bolu’daki ticareti geliştirdikleri anda Boluspor’un da hak ettiği yere geleceğini belirten Alemdar şunları aktardı: “Şimdi zaten önemli olan Bolu’daki ticareti geliştirmemiz. Boluluların ticaretini geliştirmemiz gerekiyor. Zaten Boluluların ticaretini biz geliştirebilirsek, bunlar eninde sonunda Boluspor’a fayda getirecektir. Çok büyük kuruluşlar var. Bunların katkılarını da zaten görüyoruz zaman zaman. İş adamlarımızın ismini zikretmek istemiyorum. Bizim sayısını artırmamız lazım. Zaten bu sayılar arttığı zaman hem Boluspor’a hem de diğer sosyal alanlardaki bütün faaliyetlere bu katkılar gelecektir. Belli bir yere gelmiş, belli bir girdiye ulaşmış insanların sosyal altyapıya da önem verdiğini görüyoruz. Günümüzde böyle bir durum söz konusu zaten. Neticede bizim öncelikle ticarette bu işi becermemiz lazım. Boluluların ticarete daha fazla girmesini daha fazla ticarette rol alınmasını ve daha başarılı olunmasını sağlamamız lazım ki, bunların Boluspor’a dönüşe olsun. Küçüklüğümüzde Boluspor ile yatar, Boluspor ile kalkardık. Şu anda biz bunu beceremiyorsak, dönüp bütün iş adamları olarak, bütün Bolulular olarak, gençler olarak bu soruyu sormamız lazım. Nerede hata yapıyoruz?. Nerede yanlış yapıyoruzu? Sormamız lazım. Bu sorunun cevabını bulduğumuz günde Boluspor’un o eski günlere döndüğü gündür. Bence o günlerden daha başarılı olduğu gündür diye düşünüyorum.”

YENİ SEZONUN BOLUSPOR’A BAŞARI GETİRMESİNİ DİLİYORUM

Bolulu iş adamı Abdullah Alemdar sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni sezonda öncelikle taraftarımıza, Boluspor yönetim kuruluna, teknik heyetine, futbolculara, Bolu halkına, Bolu’yu seven herkese yeni sezonun başarı getirmesini diliyorum. İnşallah bu sene her şey güzel olacak. Her şey Boluspor için."

2335 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069696187973022