Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular

12 Mayıs 2025

  Bolu’nun gururu Bağışçılar Vakfı Hentbol Spor Kulübü, Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda tarihi bir başarıya imza attı! Sivas’ta düzenlenen şampiyonada İstanbul...

Bolu’nun gururu Bağışçılar Vakfı Hentbol Spor Kulübü, Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda tarihi bir başarıya imza attı! Sivas’ta düzenlenen şampiyonada İstanbul devi Beşiktaş’ı yarı finalde, Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’u ise finalde mağlup eden Bolulu gençler, namağlup Türkiye şampiyonu oldu.

Bağışçılar Vakfı Hentbol Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selahattin Ensari, “Spor sadece futboldan ibaret değil. Bu gençler kısa sürede büyük başarılara imza attı. Bolu bu gençlere sahip çıkmalı.” dedi.

2023 Aralık ayında kurulan ve kısa sürede etkileyici bir başarı elde ederek Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Ligi’ne yükselen kulüp, birinci lige çıktığı ilk yılında Play-Off’lara katılma başarısı gösterdi. Kulüp başkanlığını Mehmet Selahattin Ensari’nin yürüttüğü takım, ayrıca Sivas’tan da büyük bir zaferle döndü.

Yenilgi yüzü görmediler

Çoğunluğu 2009-2010 doğumlu gençlerden oluşan ve kuruluşundan bu yana kısıtlı imkânlara rağmen büyük hedefler peşinde koşan Bolulu gençler; Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda yarı finalde Beşiktaş’ı, finalde ise Trabzonspor’u mağlup ederek “namağlup” Türkiye şampiyonu oldu.

Kupa Şahin Ertem’den

Şampiyonluk kupası ve madalyalar, uzun yıllar Bolu’da Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Sivas’a atanan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem tarafından takdim edildi. Ertem, Bolulu sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Hedef Süper Lig

Yıldız Erkekler kategorisinde Sivas’ta tarih yazan Bağışçılar Vakfı Hentbol Spor Kulübü, ayrıca Süper Lig yolunda da önemli bir avantaj elde etti. Play-Off bileti alan Bolu temsilcisi, 13-15 Mayıs 2025 tarihleri arasında Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanacak karşılaşmalarda Süper Lig için mücadele edecek. Sivas’ta kupa sevinci yaşayan 2009-2010 doğumlu genç sporcular da ağabeyleriyle birlikte Süper Lig’e çıkma mücadelesinde boy gösterecekler

Başarının mimarı Ensari’den Bolu’ya çağrı: “Bolu Bu Gençlere Sahip Çıkmalı”

Sporcularına inanarak tarihe geçen Bağışçılar Vakfı Hentbol Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selahattin Ensari, “Kısıtlı imkânlara rağmen Sivas’tan Bolu’ya şampiyonluk kupasıyla dönüyoruz. Bu şampiyonluğu bizlere inanan, destek veren sporcularımızın ailelerine ve sponsorumuza armağan ediyorum.” dedi.

Bolu halkını kulübe destek olmaya çağıran Ensari, “Spor sadece futboldan ibaret değil. Bu gençler kısa sürede büyük başarılara imza attı. Bolu bu gençlere sahip çıkmalı. İnanıyorum ki Bolu’muzun değerli halkının desteğiyle, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Halkımızdan da ricamız, instagram’da @hentbolusk hesabımızdan bizleri takip edip paylaşımlarda bulunmalarıdır.” ifadelerini kullandı.

Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular
Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular
Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular
Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular
Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular
Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular
Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular
Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular
Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular
Bolulu sporcular tarihe geçti! namağlup şampiyon oldular

106 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.028776168823242