Boluspor 10 Numaranın Peşinde

25 Mayıs 2015

Boluspor’da transfer çalışmaları gizlilik içersinde yapılmaya başlandı. Kırmızı beyazlılarda gündeme düşen ilk isim Brezilyalı oyuncu Tiago Queiroz Bezerra oldu. Adanaspor ile yollarını ayıran Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen kırmızı beyazlı yönetim tecrübeli oyuncunun menajeri ile bir araya geldi. Haber Fahri Gündüz - Burhan Yeşiltaş

Boluspor’da transfer çalışmaları gizlilik içersinde yapılmaya başlandı. Kırmızı beyazlılarda gündeme düşen ilk isim Brezilyalı oyuncu Tiago Queiroz Bezerra oldu. Adanaspor ile yollarını ayıran Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen kırmızı beyazlı yönetim tecrübeli oyuncunun menajeri ile bir araya geldi.

Sezonun bitmesinin ardından Boluspor’da isimler bir bir gündeme düşmeye başladı. Geçtiğimiz sezon kadro içinde yapılan yapılandırmada geleceğin kadrosunu oluşturduk dense de sezonun bitmesiyle Boluspor’dan birçok oyuncu yolları ayrılmasıyla birlikte isimlerde gündeme düşmeye başladı.

Yeni sezonda kaliteli bir ofansif orta sahayı kadrosuna katmak isteyen Boluspor yönetimi Adanaspor ile yolları ayrılan yıldız oyuncu Tiago Queiroz Bezerra’nın menajeri ile görüşüldüğü gelen bilgiler arasında yer aldı.

Devre arasında da Başkan Savaş Abak’ın kadroya katmak istediği oyuncuların arasında birinci sırayı alan Tiago Queiroz Bezerra için ilk görüşmeden sonuç alınamadı. Adanaspor’dan ayrılmasıyla birlikte Brezilyalı oyuncunun bonservisi elinde bulunurken, oyuncunun yapılan ilk görüşmede fiyatı yüksek geldi. Tiago Queiroz Bezerra’nın Menajeri ile yapılan görüşmeler sonlanırken, tarafların ilerleyen günlerde tekrar bir araya gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezonu Adanaspor’da tamamlayan Tiago Queiroz Bezerra turuncu beyazlıların ligde kalmasında büyük rol oynadı. Tiago Queiroz Bezerra, bu sezon Adanaspor ile 30 maça çıktı ve 15 gol atma becerisini gösterdi.

TİAGO QUEİROZ BEZERRA KİMDİR?

Tiago Queiroz Bezerra (d. 17 Şubat 1987, Brasilia), Brezilyalı futbolcu. 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da forma giymektedir. 2014-2015 futbol sezonunun ardından Adanaspor ile sözleşmesi sona erdi.

KULÜP KARİYERİ

Altay ile Türkiye'de tanınmış Altay’da büyük işler yaptıktan sonra Karşıyaka takımında forma giymiştir. Ofansif orta saha mevkisinde görev yapan oyuncu İzmir futbol severlerinde iz bırakmıştır. Attığı çalımlar ve gollerle taraftarının kalbine yerini bulmuştur.

2013-14 sezonu başında Adanaspor'a transfer olan Tiago ilk maçına 4-0 kaybedilen Orduspor karşısında çıkmıştır. 2013-14 sezonunda 31 resmi müsabakaya çıkan Tiago 16 gol 9 asistlik performansla takımın en çok istatistik yakalayan oyuncusu olmuştur.

2013-2014 sezonunda 8 sarı kart görmüştür. Adanaspor'da ilk sezonunda 17 numaralı formayı giyen Tiago 2014-15 sezonunda 10 numaralı formayı giymeye başlamıştır. 2014-15 sezonunda çıktığı 30 PTT 1. Lig maçında 15 gol atmayı başarmıştır. 

 

Haber Fahri Gündüz - Burhan Yeşiltaş 

2924 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.26602792739868