Boluspor 3'lük Attı

14 Temmuz 2011

Bolu kamu oyuna geçtiğimiz günlerde ilk olarak sitemizin tarafından duyurduğu Basketbol haberinin ardından   Boluspor ile Bolu Sportif Basketbol takımının birleşmesi...

Bolu kamu oyuna geçtiğimiz günlerde ilk olarak sitemizin tarafından duyurduğu Basketbol haberinin ardından   Boluspor ile Bolu Sportif Basketbol takımının birleşmesi yapılan basın açıklaması ile resmileştirildi.

 

Boluspor tesislerinde yapılan açıklamaya başkan Necip Çarıkçı ve Boluspor basketbol takımı başkanı Fatih Yamaner katıldı.


Yamaner 'Başkanımız ufkumuzu en yüksek seviyelere çıkardı '

Basketbol takımının tanıtımı için yapılan toplantıda  ilk konuşmayı yapan başkan Fatih Yamaner 'Bolu Sportif havacılık kulübü olarak çeşitli faaliyetler gösteriyoruz. Geçen yılda Bolu'da üniversiteden genç arkadaşların talebi ile deplasmanda bölgesel basketbol liginde mücadele ettik. Geçen sene bize gönül vermiş arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sene de Necip Çarıkçı başkanımızın vizyonu doğrultusunda bizde kulüp olarak Boluspor markasında destek vermeleri ile bir ilke imza atıyoruz. Sağ olsun başkanımız ufkumuzu en yüksek seviyelere çıkardı. Biz camia olarakta bunu hissediyoruz' dedi.


'Futbolda alakalı bizim hiçbir ilişkimiz olmayacak '

Futbolda alakalı bizim hiçbir ilişkimiz olmayacak diyen Yamaner 'Ama bizim de burada basketbolun alt yapısıyla bir düzenimiz olursa, Boluspor markasına destek olmuş olursak, mutlu alacağız. Bu birlik bütünlükten olayı Necip Çarıkçı başkanımıza, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a Gençlik Spor İl Müdürü Suat Çelen'e, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

'İlk yıl hemen şampiyonluk sözünü veremeyiz'

Bizlerde en iyi şekilde çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Belki ilk yıl  hemen şampiyon olacağız diyemiyorum ama basketbolu tüm dünyada olduğu gibi ilimizde de saygın şekilde en iyi yere getireceğiz. Bizim teknik menajerimiz Türkiye'de gerçekten sayılı basketbol anlamında eğitimcilerinden bir tane Yaşar Eskicioğlu, idare menajerimiz Rahmi Tamer Ökçelik, aynı zamanda sportif direktör olarak da Cengiz Karadağ hocamızla anlaştık. Bolu'da 3 tane yardımcı antrenörüz var bunlarla da Bolu'da basketbolu sevdireceğiz.


"Boluspor Bolu'da spor'a ağabeylik yapacak"


Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ise bugün konu olarak özel bir gün diyen Boluspor Kulüp başkanı Necip Çarıkçı  'Fatih Başkanımız Boluspor olarak yapabileceğimizi söyledi, ben de bu teklifi iyi niyetli kabul edip yönetim kuruluna sunacağımızı ilettim. Toplantımızda da oy birliği ile arkadaşlarımızla beraber Boluspor basketbol şubesi Boluspor adı altında inşallah başlayacağız. Bugünde bunun için toplandık.  Biz Boluspor olarak sadece futbol ile uğraşmayacağız, tüm spor dalları ile adımızı duyuracağız. Bizim buradaki amacımız başkanlık diğer spor kulüplerine ve spor dallarına ağabeylik yapmak.  Boluspor'un markasını imajını kullanıp destek vereceğiz. Camiamıza Boluspor basketbol takımı hayırlı olsun' dedi.

 

Bolusporluyuz.com

 

 



 

2299 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061146020889282