Boluspor 4 Tavşanlı 1

24 Temmuz 2011

Yeni sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarına  devam eden Boluspor Bank Asya takımlarından Tavşanlı Linyitspor'u 4-1 yendi.     Boluspor hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Pazar...

Yeni sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarına  devam eden Boluspor Bank Asya takımlarından Tavşanlı Linyitspor'u 4-1 yendi.

 

 

Boluspor hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Pazar günü Termal Otel sahasından Tavşanlı Linyitspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Ekibimizin Karatalspor karşılaşmasındaki futbolu maç sonu eleştirilirken Tavşanlı Linyitspor karşılaşması da merak ediliyordu.

 

Hazırlık karşılaşmasına Boluspor hızlı başladı ilk dakikalarda oyunun hakimiyetini alırken rakibine de orta sahada fazla top vermedi. Oyunun hemen başlarında Tavşanlı Linyitspor takımının sert hareketi sonrası kazanılan serbest atışta topun başına duran topların usta ayağı Veli Kızılkaya geçti. Veli'nin sert bir şutla kaleye gönderdiği top kalecinin de uzanamayacağı köşeye giderken Boluspor maçta 6'ıncı Dakikada 1-0 öne geçti.

 

İlk golün ardından Boluspor atakları da Tavşanlı Linyitspor yarı alanına çoğalırken defansın arkasına atılan topta Koffi topla buluştu ve kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon da güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 23'üncü dakika 2-0

 

Rakip Tavşanlı Linyitspor kalesinde arka arkaya  gördüğü şok gollerin ardından toparlanmaya çalışsa da Boluspor rakibini kalesine yanaştırmazken kırmızı beyazlılar ayağa oynadığı toplarla göze hoş bir futbol ortaya koydu. Hazırlık maçında Boluspor Fatih Gül ile 3 golünü buldu. Sol çaprazdan tehlikeli bir şekilde  ceza sahasına giren Fatih Gül çalımlarının ardından sert bir vuruşla maçta skoru 43'üncü dakikada 3-0 getirdi.İlk yarıda Boluspor'un farklı skoru ile sonuçlandı.

 

İkinci yarıya Boluspor oyuncu değişiklikleri ile başlarken teknik direktör Cihat Arslan sakat oyuncularının dışında hepsine görev verdi.

 

İkinci yarının ortalarında karambol de Sahauya'nın golü ile Tavşanlı Linyitspor maçtaki tek sayısını kazandı. Bu golün ardından Boluspor Sefa Aksoy ile şık bir gol kazanırken maçta da sonucu 4-1 getirdi.

 

Boluspor Bank Asya Birinci Lig ekiplerinden  Tavşanlı Linyitspor karşısında farklı bir skor bulurken oynadığı mücadeleci futbol ve sahada yaptığı yüksek pas ortalamasıyla iyi bir futbol ortaya koydu.

 

 

2401 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.30857491493225