Boluspor A2 Çotanaklara Acımadı

15 Kasım 2011

Türkiye A2 Ligi 3.Gurupta mücadele eden Boluspor, dün sahasında Giresunspor A2 Takımını konuk etti. Karşılaşmanın, 61.dakikasında Samet Pirdal'la perdeyi açan Boluspor, 65.dakikada Oltan'ın...

Türkiye A2 Ligi 3.Gurupta mücadele eden Boluspor, dün sahasında Giresunspor A2 Takımını konuk etti. Karşılaşmanın, 61.dakikasında Samet Pirdal'la perdeyi açan Boluspor, 65.dakikada Oltan'ın harika röveşatasıyla farkı ikiye çıkarttı. Bu golden sadece 2 dakika sonra sahneye Emre Kılıç çıktı ve farkı 3'e çıkarttı. Giresunspor'un tek golünü ise 80.dakikada penaltıdan Tuncay kaydetti.

 

A2 Ligi 3.Gurupta mücadele eden Boluspor A2 takımı, sahasında Giresunspor A2 takımını konuk etti. Ekibimiz karşılaşmanın ikinci yarısındaki müthiş futbolu ile  müsabakayı 3-1 kazandı. Ekibimiz Boluspor sahaya Kalede Burak Öğür, defansta Samet, Abdülsamet, Mehmet Can, Samet Akaydin, Orta sahada Fatih Çolak, Rüstem, Erman Ergin, Emre Kılıç ve Orhun Forvette ise Oltan Karakullukçu ilk onbiriyle çıktı.

 

İlk yarı orta sahada geçti

Müsabakaya iyi başlayan ekibimiz Boluspor, rakip Giresunspor kalesinde gol pozisyonuna girmekte zorlandı. Kontra ataklarla kalemize gelen Giresunspor girdiği 3 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Maça iyi başlamalarına rağmen gol yollarında etkili olamayan  Boluspor, rakibi ile  ilk 45 dakikada orta saha mücadelesi yaparken bulduğu gol pozisyonlarında istediği sonucu alamadı.  

 ikinci yarı çoştular

Kırmızı Beyazlı Ekibimiz Boluspor A 2 takımı  ikinci yarıya hızlı başladı. İlk yarıda rakibi karşısında gol pozisyonlarından sonuç alamayan  ekibimiz Boluspor, ikinci 45 dakikada adeta tek kale oynadı. Karşılaşmada 61,inci dakikada Samet Pirdal'la perdeyi açan ekibimiz Boluspor, 65.dakikada Oltan'ın harika röveşatasıyla farkı ikiye çıkarttı. Bu golden sadece 2 dakika sonra sahneye Emre Kılıç çıktı ve skoru 3-0 yapan golü Giresunspor ağlarına gönderdi.

Tuncay farkı ikiye indirdi

Giresunspor müsabakanın 80.dakikasında penaltı kazandı. Ceza sahasında Mehmetcan topa elle müdahale edince orta hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun gerisine geçen Tuncay, topu ve kaleci Burak'ı ayrı köşelere göndererek farkı ikiye indirdi.

 

A-2 takımında oynayan  Oltan' nın golü ayak da alkışlandı karşılaşmanın ikinci yarında  Röveşata ile fileleri havlandıran Oltan klasına yakışan bir gol atarken maçta da adeta hırs küpüydü.Oynadıkça tecrübe kazanan genç oyuncu adeta ben buradayım mesajını veriyordu.

 

Boluspor: Burak Öğür, Samet Pirdal, Abdulsamet, Mehmetcan, Samet, Fatih, Rüstem, Erman, Oltan, Emre Kılınç, Orhun

Yedekler: Yazığcan, Harun, Tunahan, Adem, Okan, Uğur, Gökhan  

Antrenör: Hakkı Öztabağ

 

Giresunspor: Ali, Mustafa, Sinan, Onur, Cengizhan, Kadirberk, Okan, Ali Ekmekçi, Tuncay, Çağatay, Metin,

Yedekler:  Onurcan, Yunus, Burak, Hasan, Erhan, Olgun

Antrenör: Hasan Ali Tek 

 

Goller: Dk.61 Samet Pirdal, Dk.65 Oltan, Dk.67 Emre Kılınç (Boluspor), Dk.80 Tuncay (pen) (Giresunspor)

 

 

2500 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045429944992065