Boluspor A2'ler haftalar sonra mağlup! 0-2

3 Şubat 2014

A2 Ligi final grubunda mücadele eden Boluspor A2 takımı sahasında Bucaspor A2 takımını konuk etti. İlk yarısı 0-0’lık golsüz eşitlikle...

A2 Ligi final grubunda mücadele eden Boluspor A2 takımı sahasında Bucaspor A2 takımını konuk etti. İlk yarısı 0-0’lık golsüz eşitlikle geçilirken, ikinci yarıda istediği golü bir türlü bulmayan ekibimiz Boluspor, rakibinin gollerine engel olmayınca 90 dakika sonunda sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

A2 Ligi 3. Grubu lider olarak tamamlayıp final grubuna yükselen Boluspor A2 Takımı, ligin 3.haftasında sahasında Bucaspor A2 takımını konuk etti. Final grubuna fırtına gibi başlayan ve ilk iki maçını kazanarak final grubunda liderlik koltuğuna oturan kırmızı-beyazlı ekibimiz sahasında konuk ettiği Bucaspor A2 takımına 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, maçın başlama düdüğü ile birlikte kırmızı-beyazlı temsilcimiz Boluspor, sağlı sollu ataklarla Bucaspor kalesinde gol aramaya başladı. Ekibimizin etkili gol silahları Kemal, Enes ve Yasin ile rakip kalede gol arayan Boluspor A2 takımı girdiği birçok gol pozisyonunda kaleciyi geçemedi ve karşılaşmanın ilk 45 dakikası 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına daha atak başlayan ve Bucaspor kalesinde baskı kurmaya çalışan Boluspor A2 takımı Kemal ve Enes’le girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İkinci yarının henüz 55.dakikasında penaltı atışı kazanan Bucaspor, Hasan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen kırmızı-beyazlı oyuncular, zaman, zaman kontra ataklarda kalesinde pozisyonlarda verdi. Beraberlik golü için yüklenen Boluspor A2 takımı maçın 85.dakikasında kalesinde ikinci golü gördü. Kalesinde gördüğü ikinci golden sonra oyundan iyice düşen kırmızı-beyazlılar geri kalan dakikalarda istediği golleri bulamayınca sahasında karşı karşıya geldiği Bucaspor A2 takımına 2-0 mağlup oldu. 

1441 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064671993255615