Boluspor A2'ler Play Off 'da ! 6-0

24 Aralık 2013

Boluspor A2 takımı ligin son maçında Bolu Atatürk stadyumunda Eskişehirspor A2 takımı ile karşı karşıya geldi. Maçın henüz 5. dakikasında...

Boluspor A2 takımı ligin son maçında Bolu Atatürk stadyumunda Eskişehirspor A2 takımı ile karşı karşıya geldi. Maçın henüz 5. dakikasında 10 kişi kalan rakibi karşısında adeta tek kale maç oynayan Boluspor 90 dakika sonunda sahadan 6-0 net bir skorla galip ayrıldı. Karşılaşmada Boluspor A2 takımının gollerini Kemal (2), Yasin, Eren ve Enes (2) kaydetti.

A2 Ligi 3.grupta mücadele eden Boluspor A2 takımı ligin 12.haftasında sahasında Eskişehirspor A2 takımını konuk etti. Bolu Atatürk stadyumunda oynanan karşılaşmada kırmızı-beyazlı temsilcimiz Boluspor ilk 45 dakikada bulduğu 6 gol ile rakibi Eskişehirspor A2 takımını 6-0 mağlup etti. Boluspor A2 takımı karşılaşmaya Kaan, Harun, Enes, C.Umut, Gökhan, Yasin, Ömer, Saidcan, M.Enes, F.Eren ve Kemal ilk 11’iyle çıktı.

PERDEYİ KEMAL ARALADI

Maça her iki takımda kontrollü başlarken, son 10 haftadır mağlubiyet yüzü göremeyen kırmızı-beyazlı ekibimiz ilk tehlikeli atağını 5.dakika Kemal’le gerçekleştirdi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Kemal, kaleci Gökhan’ın sert müdahalesiyle yerde kaldı ve orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Kalecisi Gökhan’ın kırmızı kart görmesiyle Eskişehirspor A2 takımı maçın henüz 5.dakikasında 10 kişi kaldı. Topun gerisine geçen Kemal Atıcı penaltıdan attığı golle kırmızı-beyazlı ekibimizi 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ve kırmızı karttan sonra oyundan düşen Eskişehirspor A2 takımı maçın 20.dakikasında kalesinde 2.golü gördü. Enes’in ortasını takip eden Kemal takımının ve kendisinin 2. golünü Eskişehirspor ağlarına gönderdi. Bu golden sadece 2 dakika sonra maçın 22.dakikasında kendi çabalarıyla ceza sahasına giren Yasin Dülger kırmızı-beyazlı ekibimiz Eskişehirspor karşısında 3-0 öne geçiren golü kaydetti. 3-0’ın verdiği rahatlıkla topu istediği gibi yönlendiren Boluspor A2 takımı 24.dakikada Eren’in golüyle farkı 4’e çıkarttı.

ENES MAÇIN SKORUNU BELİRLEDİ

Boluspor A2 takımının golcü ismi Enes maçın 29.dakikasında sahne aldı ve takımının 5. golünü Eskişehirspor ağlarına gönderdi. İzleyenler ilk 45 dakikası böyle bitecek diye beklerken, Kemal Atıcı’nın ara pasında topu takip eden Enes takımın 6. kendisinin 2. golünü Eskişehirspor ağlarına gönderirken, ilk 45 dakikanın da skorunu belirledi. (6-0)

TARİHİ FARK KAÇTI

İkinci yarıya her iki takımda aynı ilk 11’lerle sahaya çıkarken, ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda Boluspor kalesine gitmekte zorlanan Eskişehirspor kalesinde rakibine gol pozisyonları verse de son vuruşlarda beceriksiz olan kırmızı-beyazlı ekibimiz Boluspor girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremedi ve 90 dakika sonunda sahadan 6-0 galip ayrılan taraf kırmızı-beyazlı temsilcimiz Boluspor oldu.

İŞTE FİNALDEKİ RAKİPLERİMİZ

Bu maçla birlikte Boluspor A2 takımı Türkiye'nin ilk 8 gurup lideri arasına girmeyi başardı. Boluspor tarihinde de bir ilk olan bu başarı ile Boluspor A2 takımı Final Gurubu müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Kura ile belirlenecek olan Final Müsabakaları çift devreli lig sisteminde oynanacak ve ilk 4'e giren takımlar kendi aralarında Play-off mücadelesi verecek. Dün oynanan maçların neticesinde Türkiye Final Gurubu Liderleri ve rakiplerimiz şu şekilde;

1- BOLUSPOR
2- Bucaspor
3- Elazığspor
4- Fenerbahçe
5- Torku Konyaspor
6- Sivas 4 Eylül Bld.spor
7- 1461 Trabzonspor
8-Tepecikspor

2261 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.040562152862549