Boluspor, Bandırma’ya acımadı

20 Ocak 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 19.haftasında kendi sahasında Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 19.haftasında kendi sahasında Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadelede Bandırmaspor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Posmac ve Adel kaydetti. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 26’ya çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Bandırmaspor karşısına; Çağlar, Posmac, Oğuz Kağan, Naby, Onur, Vusal, Tunahan, Avramovski, Batuhan, Diarrassouba, Anıl on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Kubilay, Adel, Safa, İshak, Erdem, Kerem, Tolunay, Hüsamettin, Ercan yer aldı.

Bandırmaspor ise Boluspor karşısına; Gkelios, Rahmetullah, Sergen, Taha Batuhan, Mucahit, Emirhan, Levent, Kai Foor, Soukou, Metehan, Djitte on biri ile çıktı.

Çağlar’dan müthiş kurtarış

Karşılaşmaya Bandırmaspor başladı. Boluspor’da maçın 2.dakikasında Batuhan sarı kart gördü. Bandırmaspor maçın 12.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Metahan’ın ceza sahası içinde vurduğu sert şutu kaleci Çağlar köşeden kurtardı. Mücadelenin ilk 15 dakikası 0-0 eşitlikle geçildi.

Posmac’tan mükemmel kafa

İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Boluspor ilk yarının uzatma dakikalarında Bandırmaspor karşısında öne geçti. Oğuz Kağan’ın kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde kafayı vuran Posmac topu ağlarla buluşturdu. Boluspor bu golle Bandırmaspor karşısında 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Kubilay ve Ercan oyunda

Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıya iki değişiklik yaparak başladı. Anıl ve Batuhan oyundan çıktı, Kubilay ve Ercan oyuna girdi. Karşılaşmanın ilk 60 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Boluspor maçın 69.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Tunahan oyundan çıktı, Adel oyuna girdi. Boluspor’da maçın 85.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yaptı. Vusal oyundan çıktı, Hüsamettin oyuna girdi.

Bir golde Adel’den

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Boluspor maçın uzatma dakikalarında Bandırmaspor karşısında farkı 2’ye çıkardı. Posmac’ın uzun pasına hareketlenen Adel, kaleciyi de geçerek topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-0’a geldi. Maçın son bölümünde Adel’in attığı golün ardından Bolusporlu oyuncular hareketsiz kaldı. Mustafa Çeçenoğlu’da topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 2-1’e geldi. Maçta kalan dakikalarda başa gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Bandırmaspor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golleri Posmac ve Adel kaydetti. 

669 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055292129516602