Boluspor Bayramlaştı

1 Eylül 2011

Boluspor, Ramazan Bayramının 3'üncü gününde tesislerde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Boluspor'un ikinci Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu,...

Boluspor, Ramazan Bayramının 3'üncü gününde tesislerde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Boluspor'un ikinci Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Boluspor Eski Kulüp Başkanı ve TSO Başkanı Emin Semercioğlu, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular Taraftar dernekleri  katıldı.

 

Boluspor'un ikinci Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, törende yaptığı konuşmada, Öncelikle Boluspor'un değerli üyelerinin, futbolcu kardeşlerimizin ve değerli Hocamlarımız Ramazan Bayramını kutluyorum.

 

Şuanda yaklaşık 9 günlük bir zaman kaldı. Bu 9 günlük zaman sonunda da hep beraber inşallah futbol müsabakalarına çıkacağız. Bizim için önemli olan kazasız, belasız müsabakalar dönemi geçirelim. İnşallah özveri ve inaçla mücadele ettiğimiz zamanda da Boluspor Kulübümüzün özlemle beklediği sportif başarıyla inşallah bu dönem içersinde sizlerle birlikte yönetim kurlumuz ve bolu halkımızın da desteği ile birlikte inşallah sportif başarıyı yakalamayı hedefliyoruz. İyi ve kötü zamanınızda da sizlerinde yanınızdayız.

 

Emin Semercioğlu

Boluspor eski başkanı Emin Semercioğlu  ise yaptıgı konuşmada şunları söyledi.Ben öncelikle Ramazan Bayramınız Mübarek olmasını diliyorum. Şuanda birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu görüyorum. Bu beraberliğin bizlere başarı getirmesini teminli ediyorum. Öncelikle bu başarıyı getiren sizlersiniz çünkü, gücünüzü ve enerjinizi birleştirdiğiniz de başarı beraberinde gelecektir. Bizim bir sloganımız var. Daha önceden beri yaşatmış olduğumuz sloganın bu senede yaşayacağına inanıyorum. İyi Ahlak iyi spor işte Boluspor'u bizler konuşacağız. Şimdiden bunlar için sizlere teşekkür ediyorum. Bu sezonun öncelikle sizlere ve yöneticilerimiz hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

 

Ali Ercoşkun

Bolu Millet Vekili Ali Ercoşkun değerli başkanım, kıymetli Boluspor'lu yöneticiler, çalışanlar öncelikle bayramını mübarek olsun. Çifte bayram yaşadığımız bu günde sizlerle birlikte olmaktan ve sizlerin güler yüzlü görmekten son derece mutluyuz. İnşallah önümüzdeki süreçte, hazırlık döneminden bu güne kadar gördüğümüz kadarıyla genç ve dinamik bir yapı oluşmuş durumda, inşallah Bank Asya 1.Lig'inde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin ve Bolu halkının desteği ile iyi bir sezon geçiririz. Sonuç itibariyle kazanmakta var kaybetmekte var. Yeni sezonda başarılar dilerim.

 

 

   

1816 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.36007308959961