BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI

26 Ekim 2016

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası’nın 3.turunda kendi sahasında 3.lig takımlarından Elaziz Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 berabere bitirdiği karşılaşmanın uzatma dakikalarında İsmail’in attığı golle adını gruplara yazdırdı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa Elaziz Belediyespor karşısına, Erdi, Efe Halil, Necati, Hakan, Fatih, Cumali, Emrullah, İsmail, Tunahan, Berat, Ozan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Melih, Umut, Hakan Özkan, Özgür Kazar, Kutay Aydın, İbrahim Kılıç yer aldıç

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa Elaziz Belediyespor maçına, genç ve yedek oyunculardan kurulu bir kadro ile sahada yer aldı.

 

Misafir takım Elaziz Belediyespor ise Boluspor karşısına; Gökhan, Furkan, Mehmet, Adlan, Nihat, Muhammet, Emrah, Semih, Volkan, Okan, Ekrem on biri ile çıktı.

 

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Maçın 3’üncü dakikasında Boluspor’dan Efe Halil sarı kart gördü. Boluspor, karşılaşmanın başında oyunu rakip alana yıktı. Maçın 9’uncu dakikasında Boluspor rakip kalede ilk tehlikeli pozisyonunu buldu. Cumali’nin ara pasına hareketlenen Berat’ın vuruşu yandan auta çıktı. Karşılaşmanın 35’inci dakikasında Hakan sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda oyunu orta alanda kabul edip, hızlı ataklarla gol aradı. İlk yarının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. İlk yarının uzatma anlarında Boluspor rakip kalede tehlikeli pozisyon buldu. Tunahan pasını İsmail’e çıkardı. İsmail’in sert şutu üstten auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Elaziz Belediyespor’un vuruşu ile başlandı. İkinci yarıya her iki takımda aynı onbirlerle başladı. Oyunun ikinci yarısında Boluspor, Elaziz Belediyespor’a karşı daha üstün olan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar, özellikle duran toplardan pozisyonlar buldu. Karşılaşmanın 70 dakikalık bölümü golsüz eşitlikle geçildi. Oyunun bu bölümlerinde Elaziz Belediyespor, Boluspor kalesinde etkili pozisyonlar buldu. Maçın 75’inci dakikasında Boluspor gole çok yaklaştı. Tunahan uzaktan sert vurdu, kaleci topu güçlükle kornere çeldi. Maçın 76’ıncı dakikasında Boluspor’dan Fatih sarı kart gördü.

 

Karşılaşmanın 85’inci dakikasında Boluspor gole bir kez daha çok yaklaştı. Fatih Turan’ın ortasında topla buluşan Tunahan, aşırtma bir vuruşla topu Berat’a aktardı, Berat’ın röveşatası üstten auta çıktı. Maçın sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın normal süresi 0-0 sona erdiğinden karşılaşma uzatmaya gitti.

 

Uzatmaların ilk devresine Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor’da ilk oyuncu değişikliği 96’ıncı dakika yapıldı. Ozan çıktı, Umut oyuna dahil oldu. Maçın 99’uncu dakikasında Boluspor aradığı gole çok yaklaştı. Hakan’ın ortasında ceza sahası içinde topa ayakla vuran Berat’ın  vuruşunu kaleci çeldi. Karşılaşmanın 101’inci dakikasında Boluspor golü buldu. Ani gelişen Boluspor atağında topla ceza sahası içinde buluşan İsmail, düzgün bire vuruşla topu yerden ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-0 öne geçti. Uzatmanın ilk devresinin sonuna 1 dakika süre ilave edildi. İlk uzatma devresi Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

İkinci uzatma devresine Elaziz Belediyespor başladı. 111’inci dakikada Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Tunahan oyundan çıktı, Özgür oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini 114’üncü dakikada yaptı. Kutay oyuna girdi, Berat oyundan çıktı. 117’inci dakikasında ikinci gole çok yaklaştı. Hakan’ın ortasını arka direkte çok iyi takip eden Özgür’ün vuruşu yan direkten oyun alanına geri döndü. Boluspor bu dakikada mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, Elaziz Belediyespor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Boluspor’u gruplara taşıyan golü 101’inci dakikada İsmail Yıldırım attı. 

BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI
BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI
BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI
BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI
BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI
BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI
BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI
BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI
BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI
BOLUSPOR BEYİ UZATMADA TURLADI

2806 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055176973342896