“BOLUSPOR BU LİGİN EN İYİ TAKIMI”

7 Kasım 2017

TFF 1’inci ligin 11’inci haftasında kendi sahasında Samsunspor’u 1–0 mağlup eden Boluspor’da yüzler gülüyor. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, son oynanan Samsunspor maçını ve takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.

Ligde 4 haftalık aranın ardından 3 puanla tanışan Boluspor, puanını 11’e çıkartıp, sıralamada 14’üncü sırada yer aldı. Zorlu maçın ardından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Çarıkcı; “Son dakikada 3 puan hepimizi mutlu etti. Bundan sonraki takım içinde biraz daha böyle psikolojik rahatsızlıklar kaybolacak. Onun içinde maçtaki taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Destekte vermişler. İyi mücadele etmişiz” dedi.

“SON DAKİKADA ALINAN 3 PUAN HEPİMİZİ MUTLU ETTİ”

Başkan Çarıkcı, zorlu Samsunspor maç öncesinde takımdan büyük bir stresin olduğunu ifade ederek; “Bu sene Boluspor’da çok kötü bir gidişat vardı. Ne kadar desek ki, takımımızı iyi kurduk takımımız maalesef şanssızlıklardan dolayı da almış olduğu puanlar iyi değil. Geçen hafta oynanan Rize maçında oynanan oyun bir nebze bize ümit vermişti. O maçta da hakem, verilmeyen penaltımız oyunun şeklini değiştirdi. Bu haftada takımımız Samsunspor maçını mutlak almak için sahaya çıktı. Takımda büyük bir stres vardı. Bende maça katılamadım. Başkan Yardımcımız Osman Bey’in babası vefat ettiği için Ankara’da bulundum. Maçta son dakikada alınan 3 puan hepimizi mutlu etti. Takımın oynama isteği, arzu isteği iyi olduğu konusunda haberler geldi. Son dakikada 3 puan hepimizi mutlu etti. Bundan sonraki takım içinde biraz daha böyle psikolojik rahatsızlıklar kaybolacak. Onun içinde maçtaki taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Destekte vermişler. İyi mücadele etmişiz.”

“GAZİANTEPSPOR’DA GENÇ BİR EKİP AMA ZOR BİR EKİP”

Ligin 12’inci haftasında deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçını da değerlendiren Çarıkcı; “15 günlük bir boşluk var. O boşlukta da teknik heyetimiz 2 tane hazırlık maçı yapacaktır. Gaziantepspor’da genç bir ekip ama zor bir ekip. Bu maç bizim çıkış maçımız olsun. Boluspor iyi bir takım. Alternatifi olan bir takımız. Artık geriye de dönmeyeceğiz. Bundan sonra Samsun maçı bizim çıkış maçımızla birlikte ilk devreye kadar puanları toplarız. Bu anlamda mutluyuz. Bolumuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“U21 TAKIMI İLE MAÇ YAPACAĞIZ”

A Milli Takım'ın Romanya ve Arnavutluk ile yapacağı hazırlık karşılaşmaları nedeniyle liglere verilen milli takım arasında U21 takımı ile hazırlık maçları yapacaklarının altını çizen Çarıkcı; “Hazırlık maçlarıyla ilgili de Karabükspor ile görüştük, Gençlerbirliği ile görüştük, Başakşehir ile görüştük, Bursaspor ile görüştük. Herkes kendi içinde maç yapıyorlar. Bursaspor, Başakşehire takımları kendi U21 takımları ile maç yapacaklarmış. Bu takımlar hem milli takımlara birçok oyuncu verdikleri için hem de sakat oyuncuları fazla oldukları için bu olasılık olmadı. Bizde U21 takımı ile maç yapacağız. Onun için teknik heyet hem bu hafta hem de önümüzdeki hafta U21 takımı ile maç yapacak. Teknik direktörümüzde altyapılara önem veren bir isim. Onun da U21 takımını görmesi açısından bana göre daha doğru. Biz hazırlık maçlarımızı Bolu’da yapacağız” ifadelerine yer verdi.

“BU OYUNCULAR BİZİM EN İYİ OYUNCULARIMIZ”

11’inci hafta sonunda takımda hala hazır olmayan oyuncuların olduğunu sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Bu 15 günde de hala hazırlanamayan oyuncularımız var. Bunu ben anlamakta zorluk yaşıyorum. Sezonun 11’inci haftasına geldik, hala takımda bir türlü futbolcu kardeşlerimin 4–5 tanesinde sakatlık sıkıntısı var. Bir türlü maç performansına ulaşamadılar. Guido, Mustafa, Sefa, Andre Santos bu oyuncular bir türlü maç kondisyonunu yakalayamadılar. Bu oyuncular bizim en iyi oyuncularımız. İnşallah bu 15 günlük arada da oynamayan oyuncularımız oynarda bugüne kadar bize bir şey veremediler. Buna ihtiyacımız var. Bu 15 gün bize fayda getirir diye düşünüyorum. Bu maç hepimizi biraz olsun rahatlattı ama istediğimiz Boluspor daha bu değil. Boluspor bu ligin en iyi takımı. Yeni hocamızla birlikte zor günleri taraftarımız, basınımız ve halkımızla birlikte aşarız” dedi. 

1628 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060655117034912