“BOLUSPOR BU ŞEHRİN BİR DEĞERİDİR”

15 Kasım 2021

Geçtiğimiz günlerde Boluspor Token tanıtımı görkemli bir törenle tanıtıldı. Törende konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, camiaya önemli mesajlar verdi. Ligde...

Geçtiğimiz günlerde Boluspor Token tanıtımı görkemli bir törenle tanıtıldı. Törende konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, camiaya önemli mesajlar verdi.

Ligde oynadığı 11 maçın ardından topladığı 13 puanla 13.sırada yer alan kırmızı beyazlılarda Başkan Abat, geleceğe umutla bakıyor. Göreve geldikleri 1,5 yılı değerlendiren Başkan Abat, “Belki 1 yıl önceki takımımızın bünyesindeki oyunculara harcadığımız mental olarak psikologluk yapmak üzere harcadığımız mesai kendi çocuklarımıza harcamamışımızdır” dedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“Onların hakkını ödeyemem”

Göreve geldiklerinde takımın durumunun hiç iç açıcı olmadığını anlatan Abat; “Öncelikle bundan 1,5 yıl önce olağan dışı bir kongre ile Boluspor yönetimine seçildik. Geldiğimizde finansal olarak gerçekten hiç iç açıcı durumda değildik. Ama çok şükür ki, yönetim kurulunda bizimle beraber yola çıkıp her ne zorluk olursa olsun özellikle kötü geçirdiğimiz günlerde bizi yalnız bırakmayan her zaman bizim yanımızda olan arkadaşlarımıza ilk başta teşekkür etmek istiyorum. Onların hakkını ödeyemem. Hepsi elinde avcundaki son kuruşlarına kadar Boluspor’a destek olmaya çalıştılar. Evlerinden, eşlerinden, çocuklarından vakit ayırıp Boluspor’a mesai harcadılar. Belki 1 yıl önceki takımımızın bünyesindeki oyunculara harcadığımız mental olarak psikologluk yapmak üzere harcadığımız mesai kendi çocuklarımıza harcamamışımızdır” dedi.  

Abat’tan bütün siyasilere teşekkür

Bolu’daki seçilmiş, atanmış siyasilere de teşekkür eden Abat; “Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Tanju Özcan ben bu yıl ömründe hiç gitmediğim kadar Ankara’ya gittim. Siyasi kimliğimizin çok öne çıkmamasın rağmen. Vekilimiz Arzu ablam, Fehmi vekilimiz, özellikle Tarım Ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bizim Boluspor adına istediğimiz yapabileceği her şeyde gözünü hiçbir zaman budaktan esirgemedi. Hakkaniyet ölçüsünde karşı tarafın rızası olmak kaydıyla Boluspor’a büyük destekler verdi. Buradan tekrar bütün siyasi kimlikleri ne olursa olsun Bolu’da yaşayan, Bolu’da nefes alan tüm seçilmiş, atanmış tüm siyasi ağabeylerime, ablalarıma, arkadaşlarıma, dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Boluspor, Bolu’nun takımıdır, Boluspor benimde değildir”

Boluspor’un, Bolu’nun bir değeri olduğunu vurgulayan Boluspor Kulübü Başkanı Abat; “Boluspor, Bolu’nun takımıdır. Boluspor benimde değildir. Geçmiş başkanlarında değildir. Hepsi bu kulübe hizmet etmişlerdir. Hepsi bu kulübe hizmet etmişlerdir. İyisiyle, kötüsüyle, sevabıyla, günahıyla. Boluspor bu şehrin bir değeridir. Her ne olursa olsun bu asla da değişmeyecek tek gerçektir” ifadelerini kullandı.

“Şu anda Boluspor’un hiçbir kuruma, kuruluşa borcu yoktur”

Boluspor’un Bolu Belediyesi haricinde herhangi bir yere borcunun bulunmadığının altını çizen Abat; “Geldiğimiz noktada 1,5 yıl içinde gerçekten aşılması gereken büyük engelleri aştığımızı düşünüyorum. Şu noktadan sonra artık Boluspor’un yönetimsel ve maddi anlamda öyle çok büyük sıkıntılarının kaldığını düşünmüyorum gerçek anlamda geldiğimiz nokta bu. Şu anda Boluspor’un hiçbir kuruma, kuruluşa borcu yoktur. Belediye’yi saymıyorum. Tabi borcumuz var. Borcu kalmamıştır ve önü açıktır. Bunlar sportif başarı çok çok yukarıda olmadığı zaman çok değer kazanmıyor” dedi.  

“Para istemeye utanır hale geldik”

Boluspor’un ileriki dönemlerde kalıcı gelirinin olmasının kırmızı beyazlılara değer katacağını vurgulayan başkan Abat sözlerini şöyle noktaladı; “Bolu’da iş adamlarımıza, sanayicilerimize, küçüğünden büyüğüne tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Her sene kapılarına gittiğimizde bizi boş çevirmeden bize destek olmaya çalıştılar. Maalesef bizde artık gitmeye para istemeye utanır hale geldik. Onun için Boluspor’un ileriki dönemlerde de kalıcı bir gelirinin olması, Boluspor’a değer katacak.”

819 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.21586894989014