Boluspor büyük fırsat tepti

2 Nisan 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 28.haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 28.haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 43 puanda kaldı.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Gençlerbirliği karşısına; Çağlar, Posmac, Oğuz, Gigic, Naby, Onur, Tunahan, Jefferson, Avramovski, İshak, Ercan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Berk, Kubilay, Safa, Camara, Hakan, Batuhan, Kerem, Hüsamettin, Diarra yer aldı.

Gençlerbirliği ise Boluspor karşısına; Ertuğrul, Yiğit Efe, Alperen, Nzaba, Yasin, Oğuzhan, Akabueze, Ensar, Rahman Buğra, Amilton Da Silva, Melih on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor oyunun ilk bölümünde Jefferson ve İshak ile kaleyi yokladı. İki oyuncunun şutları kaleci de kaldı. İlk yarının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı boyunca her iki takımda rakip kalede pozisyon bulmakta güçlük geçti. Maçın ilk devresi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Hakan Bilgiç oyunda

Karşılaşmanın ikinci yarısına Gençlerbirliği başladı. Boluspor maçın ikinci yarısına oyuncu değişikliği ile başladı. Hakan Bilgiç oyuna girdi, İshak oyundan çıktı.

Gençlerbirliği tehlikeli geldi

Karşılaşmanın ikinci yarısına Gençlerbirliği hızlı başlayan taraf oldu. Amilton’un sağ kanattan getirdiği topa ceza sahası içinde vuran Melih’in şutu yan direkten oyuna alanına geri döndü. Pozisyonun devamında Naby topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı.

Gigic zoru başardı

Maçın 50.dakikasında ise Boluspor pozisyon yakaladı. Tunahan’ın kanada çıkardığı topa Ercan ortayı kesti, Gigic, ceza sahası içinde vuruşunu yaptı. Top üsten auta çıktı.

Gençlerbirliği öne geçti

Gençlerbirliği maçın 55.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Ani gelişen Gençlerbirliği atağında Boluspor ceza sahası önünde topla buluşan Melih ara pasta Amilton’un gördü. Amilton, Çağlar ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu yerden filelere gönderdi. Gençlerbirliği bu golle Boluspor karşısında 1-0 öne geçti. Boluspor’da maçın 59.dakikasında Oğuz Kağan sarı kart gördü.

Gençlerbirliğinden bir gol daha

Gençlerbirliği maçın 66.dakikasında Boluspor karşısında skoru 2-0’a taşıdı. Boluspor defansının bir anlık hatasını değerlendiren Melih Bostan, sert bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golle skor 2-0’a taşıdı.

Boluspor’dan iki değişlik birden

Boluspor maçın 71.dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Kubilay ve Berk oyuna girdi, Ercan ve Jefferson oyundan çıktı. Boluspor maçın 80.dakikasında son iki oyuncu değişikliğini yaptı. Hüsamettin ve Camara oyuna girdi, Tunahan ve Gigic oyundan çıktı. Boluspor’da maçın 89.dakikasında Hakan Bilgiç sarı kart gördü.

Daniel skoru belirledi

Mücadelenin sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Maçın son anlarında Boluspor Daniel’in attığı golle skoru 2-1’e taşıdı. Bu golle skor 2-1’e geldi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapattı. Kırmızı beyazlılar aldığı mağlubiyetle 43 puanda kaldı.

227 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.51568293571472