'Boluspor Camiasında İrlandalılar var'

12 Temmuz 2012

Boluspor başkan vekili ve transfer komitesi başkanı Osman Gürsoy, yeni sezon öncesi çok önemli açıklamalarda bulundu. Gürsoy 'Ben Bolusporluyum diyen...

Boluspor başkan vekili ve transfer komitesi başkanı Osman Gürsoy, yeni sezon öncesi çok önemli açıklamalarda bulundu. Gürsoy 'Ben Bolusporluyum diyen herkes, Boluspor'un başarısı için destek olmalı. Maddi olur, manevi olur. Ama köstek olmamalı' dedi.  

Başarının kriterleri vardır. Başarının kriterlerinde futbol takımı, teknik heyetiyle birlikte yönetim, seyirci ve basın yani '4 ayak' basarsa başarı olur diyen Boluspor Başkan vekili ve transfer komitesi başkanı Osman Gürsoy 'Şampiyonluğun garantisi olmaz. Başarının kriterleri vardır. Başarının kriterlerinde futbol takımı, teknik heyetiyle birlikte yönetim, seyirci ve basın yani '4 ayak' basarsa başarı olur. Ama öyle bir şey ki, siz başarıyı yakalamak için yukarıya tırmanırken, aşağıdan birileri ayağınızı aşağıya doğru çekerse başarı tabiî ki baltalanıyor yani zorlanıyor. Başarılı olmayı ne kadar çok isteyen varsa Boluspor camiasında ama Mustafa Denizli'nin meşhur bir lafı var 'İçimizdeki İrlandalılar' diye yıllar önce söylemişti. Tabi bazı İrlandalılar da tüm camialarda olduğu gibi Boluspor camiasında var' dedi.

TRANSFER BİTMEZ…

Çok klişe bir lafa var transfer bitmez diye. Transfer hakikaten bitmez. Hiçbir takım için bitmez. Bakarsınız kadronuza kağıt üzerinde 2-3 transferini kalmıştır ama o iki transferi bitirirken içerde bir yerde bir sıkıntı olmuştur, içerden gitmek isteyen arkadaşlar olur. Giden arkadaşların yerine başka bir transfer yapmanız gerekir o yüzden transfer sezonunun son gününe kadar hem Boluspor da hemde diğer takımlarda transfer bitmez.

İNŞALLAH İSTEDİĞİMİZ BAŞARIYI YAKALARIZ 

Boluspor yönetim kurulundan, transfer komitesi olarak görevi devraldığımızda başkanımızla birlikte hocamızla oturduk. Hangi bölgelere nasıl transferler yapabileceğimizin hesabını yaptık. Genellikle transferlerimiz Bank Asya ligini bilen, Bank Asya liginde oynamış,  Süper Lig'den forması şansı bulamayan ve Bank Asya'yı tercih eden ve gelecek vaat eden oyuncuların bir kısmıyla anlaştık. A2 takımımızdan birkaç oyuncumuzu A takımımıza takviye ettik. Onlarla birlikte karma bir takım oluşturduk. Yabancıları genelde daha öncede söylemiştim. Türkiye şartlarını bilen yabancı oyuncuları seçtik. Belki bu bizim için riski biraz azaltma olabilir. Dışardan ve izlenenlerden alabilirdik ama bir Omar Wade olayını yaşadıktan sonra bu konuda biraz tereddüt davrandık. İstediğimiz ve arzu ettiğimiz oyuncuları kadromuza dahil ettik. İnşallah istediğimiz şeyleri sahaya yansıtırlar, bizde istediğimiz başarıları yakalarız.  

İKİ STOPER ALACAĞIZ

Şuanda herkeste biliyor bunu, saklamanın ve gizlemenin manası yok. İki tane stoper ihtiyacımız var. Cemil tek kaldı. Gencer ve Veli'nin gitmesiyle iki tane stoper ihtiyacımız doğdu. Çok stoper ismi geliyor ama biz geçen seneki hem taraftarlarımızın hem bizlerin memnun olduğu Veli Kızılkaya klasın bir oyuncu arıyoruz. İnşallah onu da bulup takımımıza kazandıracağız.

ATACAN SEVDİĞİMİZ BİR KARDEŞİMİZ

Atacan'a bir teklif yaptık. Atacan para teklifimizi kabul etmedi. Kendisiyle ben iki kez görüştüm ve menajeriyle 3-4 kez görüştüm. Çok cüzi rakamlar vardı aramızda ama olmadı hayırlısı böyleymiş. Kendisi Şanlıurfaspor'la anlaştı. Kendisi adına hayırlı uğurlu olur inşallah. Atacan çok sevdiğimiz ve yıllarca Boluspor'a hizmet etmiş bir kardeşimiz. Biz kendisi her zaman severiz, oda bizi sever. Hem Atacan hemde Boluspor için hayırlı uğurlu olsun.

'4 AYAK' BASARSA BAŞARI OLUR

Boluspor yönetim kurulundaki herkes bir başarının peşindedir. Başarı olmayacak bir yerde insanlar bulunmaz. Tabiî ki bizde bir takım başarıların peşinde geziyoruz ama şimdi biz şampiyon olacağız diyip, Boluspor'a hovardaca büyük transfer ücretleriyle futbolcu kazandırmak benim bilhassa hayat anlayışıma ters. Çünkü şampiyonluğun hiçbir kimse tarafından garantisi yok. Bugün süper lige baktığımızda hiçbir takım şampiyonluk için garanti veremez. Bursaspor süper lig de şampiyon oldu. 4 büyüklerin arasından. Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor'un Bank Asya'dan Süper Lige çıkacağını hiç kimse garanti veremezdi. Oya sunsalar %1 oy almazdı ama şampiyon olup çıktılar. Şampiyonluğun garantisi olmaz. Başarının kriterleri vardır. Başarının kriterlerinde futbol takımı, teknik heyetiyle birlikte yönetim, seyirci ve basın yani '4 ayak' basarsa başarı olur.

İÇİMİZDE İRLANDALILAR VAR

Ama öyle bir şey ki, şimdi siz başarıyı yakalamak için yukarıya tırmanırken, aşağıdan birileri ayağınızı aşağıya doğru çekerse başarı tabiî ki zorlanıyor. Başarılı olmayı ne kadar çok isteyen varsa Boluspor camiasında ama Mustafa Denizli'nin meşhur bir lafı var 'İçimizdeki İrlandalılar' diye yıllar önce söylemişti. Tabi bazı İrlandalılar da tüm camialarda olduğu gibi Boluspor camiasında var. Şimdi de var bundan sonrada olacaktır. Yanlış bir uygulama, çünkü bir tane Boluspor var. On tane Boluspor yok. Ben Bolusporluyum diyen herkes, Boluspor'un başarısı için destek olmalı. Maddi olur, manevi olur. Ama köstek olmamalı bence. Önemli olan destek olması. Başarıyı yakalamak için her zaman söylüyorum, birliktelik olmadan kesinlikle başarı gelmez. Bolu şehri bir bütün olursa başarı gelir. Yeni sezon öncesi Bolusporluyum diyen herkesten destek bekliyoruz.

 Haber: Hamza Türdü

Laktat Testi Yapıldı


2170 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060289859771729