Boluspor Çift Antrenman Yaptı

13 Ocak 2011

Boluspor, kendi tesislerinde önümüzdeki hafta sahasında oynayacağı Giresunspor hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdürdürürken öğleden sonra yapılan istasyon çalışmasında kırmızı...

Boluspor, kendi tesislerinde önümüzdeki hafta sahasında oynayacağı Giresunspor hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdürdürürken öğleden sonra yapılan istasyon çalışmasında kırmızı beyazlı oyuncular bir hayli yorgun düştü .

 

Boluspor sahasında oynayacağı ligin ikinci yarısındaki ilk karşılaşması olan Giresunspor maçı  için Çarşamba günü yeniden çalışmalara başlayan kırmızı-beyazlılar dünü çift antrenmanla tamamladı. Sabah saat 9.30 da saha çalışması yapan Boluspor 9-7 dar alan oyunları oynayarak güne başladı. Sabah soğuk havaya rağmen istekli arzulu görünen kırmızı beyazlı oyuncular öğleden sonrada ikinci çalışmasını yaptılar.  Kırmızı-beyazlıların Antalya kampına katılmayan ve ülkesinden 9 gün geç gelen Fabiano Oliveira uzun bir aradan sonra takımla birlikte idmana çıktı. Dün sabah Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde sahada çalışan  kırmızı-beyazlı oyuncular akşam ise kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız ikinci devrenin ilk maçına Ömer Ateş dışında tam kadro çalışmalarını sürdürüyor. Dün sabah saha  çalışmasına çok önem veren Levent Eriş sık sık oyunu durdurarak oyuncularına bir şeyler anlattı. Dar alan oyununda iki oyuncu joker olarak kullanılırken bu çalışmada pas yüzdesine önem verildi.  Kırmızı-beyazlılar akşam ise sahada istasyon çalışması yaptı. İki seri halinde 8 istasyonda iki seri  çalışan Boluspor'lu oyuncular bir hayli yorgun düşerken  Teknik Direktör Levent Eriş'i oyuncularının performansı memnun etti. Kondisyon ağırlı çalışmanın ardından oyuncularına Levent hoca ödül olarak yorgun olmalarına rağmen  yarım saha çift kale maç yaptırdı. Kırmızı-beyazlı oyuncuların hırsları ve mücadeleleri teknik heyetin yüzünü güldürdü. Çift kalede herkesin merak ettiği Oliver Peev attığı final paslarıyla izleyenleri mest etti. Antrenman'ı Başkan Emin Semercioğlu, İkinci Başkan Osman Kayışoğlu, As Başkan Recep Aydoğanlı, Futbol Şube Sorumlusu Tunçer Şengün ve Dursun Kayman izledi.  

 

 

 

Kalecilerin Forma Yarışı

 

Şampiyonluk yolunda kendilerine çok iş düşecek olan kırmızı-beyazlı kaleciler Atacan, Ferhat ve Sefa kaleci antrenörü Hakan Baygın eşliğinde yüksek tempoda ikinci devreye hazırlanıyorlar.

 

 

Ferhat Formasını İstiyor

İlk devrede talihsiz sakatlıklar yaşayarak takımdan 6 ay gibi uzun bir süre uzak kalan kaleci Ferhat Odabaşı, sakatlığından tamamen kurtularak takımla çalışmalara başladı. Antalya kampında özel program eşliğinde eksiklerini gideren ve 4 hazırlık karşılaşmasının üçünde Boluspor'un kalesini koruyan tecrübeli kaleci Ferhat Odabaşı kaledeki rekabeti her geçen gün artırıyor.

Atacan Kalede Ben Varım

 

İlk yarıda kaleci şansızlığından ve konsantrasyon eksikliğinin yanı sıra tüm maçlarda forma giymek zorunda kalan ve bu yüzden hatalı goller yiyerek kırmızı-beyazlı taraftarların tepsine maruz kalan kaleci Atacan Öztürk, Antalya kampını iyi değerlendirerek, antrenmanlarda eski formuna kavuştuğunun sinyallerini vermeye devam ediyor. Atacan dün yapılan antrenmanda yaptığı kurtarışlarla yöneticilerin ve teknik heyetin beğenisini kazandı.  


 

Sefa dan takibe devam

İlk yarıda kaleci Ferhat'ın sakatlığından dolayı Atacan ile birlikte A takımda ikinci kaleci olarak maçlara çıkan kaleci Sefa Demirses, Antalya kampında ve dünkü antrenmanda göstermiş olduğu performans ile herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Kırmızı-beyazlı camianın ve Teknik Direktör Levent Eriş'in kendisinden çok şey beklediği kaleci Sefa Demirses dün yapılan antrenmanda yaptığı kurtarışlarla kaleci ağabeylerine ve kaleci antrenörü Hakan Baygın'a ' Bende varım bu yarışta' dercesine başarılı bir performans ortaya koydu.  

 

Boluspor Çift Antrenman Yaptı
Boluspor Çift Antrenman Yaptı
Boluspor Çift Antrenman Yaptı
Boluspor Çift Antrenman Yaptı
Boluspor Çift Antrenman Yaptı
Boluspor Çift Antrenman Yaptı
Boluspor Çift Antrenman Yaptı

3578 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • ramazan
    14 Ocak 2011 • 16:45
    Sefa demirses kardeşim noluspor kalesini koruyamazmı yha

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.26516079902649