Boluspor çift kale yaptı

6 Eylül 2010

Deplasmanda oynayacağı Adanaspor karşılaşması hazırlıklarına tesislerde devam eden Boluspor Çarşamba günü çift kele maçla antrenmanlarına devam etti.   Kırmızı Beyazlı ekibimizde Adanaspor...

Deplasmanda oynayacağı Adanaspor karşılaşması hazırlıklarına tesislerde devam eden Boluspor Çarşamba günü çift kele maçla antrenmanlarına devam etti.

 

Kırmızı Beyazlı ekibimizde Adanaspor karşılaşması öncesi sakat oyuncu bulunmazken Landry kırmızı kart cezası nedeniyle zorlu Adanaspor karşılaşmasında oynayamayacak. Boluspor Çarşamba akşamı yaptığı tempolu antrenmanla çalışmasına devam etti. Antrenör Namet Ateş önderliğinde başlayan çalışma ısınma hareketlerinin ardından top tekniği çalışmasıyla ısınmalar yapıldı.

Adanaspor karşılaşması hazırlıklarına devam eden kırmızı beyazlı ekibimizde son bölümlerde çift kale maç yapılarak, zorlu karşılaşmanın ilk 11'i arandı. Kafasındaki 11 belirlemek için zaman zaman oyuncuları ile de antrenmanda yakından ilgili olan Teknik direktör Levent Eriş, bir taraftan da tüm oyuncularına maç içinde neler yapa bileceklerini gösterdi. İstekli arzulu gecen çift kale maçta kırmızı beyazlı oyuncular hocalarının gözüne girmek için  kıyasıya mücadele ederlerken Levent Eriş de oyuncularının güzel futbollarından ve istekli olmalarından dolayı bol bol aferin diyerek kırmızı beyazlı oyuncuları motive etmeye çalıştı .

 

Futbolcularına baba şefkati

 

Zaman geliyor kızıyor , zaman geliyor kucaklıyor, zaman gelip de onlarla arkadaş gibi oluyor. Levent Eriş sezon başı hazırlıklarından beri oyuncularını bir hayli yoran tecrübeli hoca zor anlarında da oyuncularının yanında oluyor, Çarşamba akşam üstü yapılan antrenmanda ikili mücadele sonrası yerde kalıp kalkamayan ağrılar çeken  Cenker Cansever in yanına giderek hemen oyuncusuyla ilgilenmesi de gözlerimizden kaçmıyor. Bir baba gibi oyuncularını ayrıt etmeden seven Levent hoca takdirle karşılaşırken takım olma yolunda kırmızı beyazlı oyunculara da baba şefkatini göstermiş oluyor.

 

 

 

 

Tek tek uyarılarda bulundu

 

Boluspor da zorlu Adanaspor karşılaşması öncesi Levent hoca tüm oyuncularına çift kale maçı öncesi uyarılarda bulundu. Bir tarafta Emrah Kol'a bir tarafta Erman ve Caner'e sahanın bir tarafında da yeni  transfer Ramazan Sal ile birlikde sahada bulunan 22 oyuncuya direktifler vererek hata istemiyorum paslar daha dikkatli olsun dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boluspor çift kale yaptı
Boluspor çift kale yaptı
Boluspor çift kale yaptı
Boluspor çift kale yaptı

2224 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069067001342773