Boluspor' da artık hedef 3 puan

9 Aralık 2010

Boluspor yarın sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarına devam ederken sahadan da mutlak üç puanla ayrılmak istiyor.   Kırmızı-beyazlılar yarın sahasında oynayacağı Mersin...

Boluspor yarın sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarına devam ederken sahadan da mutlak üç puanla ayrılmak istiyor.

 

Kırmızı-beyazlılar yarın sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde sürdürüyor. Mersin idmanyurdu maçı önce sakatlıkları devam eden kaleci Ferhat, Ömer Ateş ve sarı kart cezalısı olan Ramazan Sal dışında cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. 

 

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana düz koşu ile başlayan kırmızı-beyazlılar, dar alanda kısa pas çalışması, iki grup halinde ayak tenisi oynadıktan sonrası teknik direktör Levent Eriş nezaretinde iki gruba halinde taktik çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlı oyuncuların bir bölümü yarı saha minyatür kale maç yaparken diğer oyuncular ise Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde şut çalışması yaptı. Şut çalışmasında oyuncularına sürekli uyaran Levent Eriş, oyuncularından Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında bol şut istedi. Yaser, Fatih, Burak, Fabiano, Ferhat ve Caner şut çalışmasında attığı goller ile Teknik Direktör Levent Eriş'ten bol bol aferin aldı. Antrenman'da oyuncuların morallerinin iyi oldukları gözlenirken, hata yapan oyuncular Levent Eriş tarafından sık sık uyarıldı. Kırmızı-beyazlılar bugün yapacağı çalışma ile yarın oynayacağı Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını tamamlayacak.

 

Boluspor da dün yapılan antrenmanda Boluspor da geçtiğimiz dönemlerde yöneticilik yapan Erdal Gören, Seçkin Kavarna antrenmana gelerek çalışmayı izlerlerken kırmızı beyazlı oyunculara da tatlı ikramında bulundular.  

 

 

Boluspor' da  artık hedef 3 puan
Boluspor' da  artık hedef 3 puan
Boluspor' da  artık hedef 3 puan
Boluspor' da  artık hedef 3 puan
Boluspor' da  artık hedef 3 puan

1849 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.20111393928528