Boluspor da Kaytarmak Yok !

6 Eylül 2012

Günü çift antrenmana yaparak Beşiktaş JK maçı hazırlıklarına devam eden Boluspor akşam antrenmanı bir hayli yoğun geçti. Sabah kuvvette dayanıklı bir çalışma...

Günü çift antrenmana yaparak Beşiktaş JK maçı hazırlıklarına devam eden Boluspor akşam antrenmanı bir hayli yoğun geçti. Sabah kuvvette dayanıklı bir çalışma yapan ekibimiz akşam ise tam sahada farklı antrenman metotları çalıştı.


Akşam çalışmasına oyunsal çalışmalarla başlayan Boluspor sabah çalışmasına göre tempo biraz düşüktü. Serhat Güller akşam antrenmanı boyunca oyuncularını bir dakika bile yalnız bırakmayıp çalışmayı da bizzat kendisi yaptırdı.

İlk olarak üç gurup da yarışmalı oyuna önem verilirken bu oyunda hata yapanlara bile göz yumulmayıp çalışmanın ciddi yapılması sağlandı. Oyuncularını sık sık uyarılarda bulunan Serhat Güler oyun oynasak bile işimizi ciddi yapalım dedi.

Antrenmanın diğer bölümlerinde ise dar alanda taktiksel kanat varyasyonları çalışıldı. Bu çalışmada ise kırmızı beyazlı oyuncular hocalarının istediklerini harfiyen yerine getirerek antrenman temposunun yüksek olduğunu gösterdiler.


Çift Kale Öncesi Galibiyet Yemini

Beşiktaş maçına lig maçındaki ciddiyet gibi hazırlanan kırmızı beyazlı oyuncuların çift kale maçı görünmeye değerdi. Yeşil ve kırmızı takımlara ayrılan iki gurup maç  öncesi galibiyet yemini yaptılar. Her iki takımda oyun disiplinini maçın başlarında göstererek adeta lig provası yaptılar.


Böyle Çift Kale Görünmedi

Arka arkaya atılan goller heyecanı giderek üst seviyelere çıkardı. Ali Güzaldal arka arkaya attığı goller maçın bir anda koptuğunu gösterse de kırmızı takım maçı bırakmadı. Djıehoua ve Cafercan maça ortak olmak için arka arkaya çektikleri şutlarla tehlikeli olurlarken Djıehoua golü maçta beraberliği getirdi.


Mesut’un Füzesi Galibi Belirledi

Karşılaşma berabere bitecek dendiği anda Mesut’un füzesi Serdar’ın koruduğu kalede gol oldu. Mesut golü attı atmasına ama  gol sevincini yaşarken ezilmek den zor kurtuldu. Şık bir gol atan Mesut maçında galibini belirledi.


Djıehoua Neşe Kaynağı

Kırmızı beyazlı ekibin siyahi oyuncusu Djıehoua yaptığı hareketlerle adeta takımın stres atması için her şeyi yapıyor. Değişik sevinçleri ve konuşma şivesi ile arkadaşlarını gülme krizine sokan Djıehoua arkadaşları arasında çok seviliyor.


Kaleciler’ de yoruldu

Boluspor kadrosunda bulunan üç kaleciye akşam çalışmasında yoğun bir program uygulandı. Kaleci hocası Mehmet Varlıer’in bir dakika bile boş bırakmadığı kaleciler formda kalmak için adeta üçü de hırs küpüydü.


1954 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04616904258728